Ο Γιάννης Κότσιρας ειρωνεύεται την Εύη Δρούτσα από τη σκηνή: «Όταν λέμε “τα” τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση»

«Θέλει προσοχή το πράγμα...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Έντονες αντιδράσεις στους ανθρώπους του ελληνικού πενταγράμμου έχει προκαλέσει το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι για την φετινή Eurovision, και συγκεκριμένα ο στίχος «Τα, τα, τα», καθώς θυμίζει την επιτυχία του Στέφανου Πιτσίνιαγκα «Δυνατά». Η Εύη Δρούτσα, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», κατακεραύνωσε το τραγούδι και τους δημιουργούς του, με τον Γιάννη Κότσιρα ωστόσο να της απαντάει σε ειρωνικό τόνο από τη σκηνή.

«Αυτό που έκανε η ΕΡΤ και αυτή, είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει και θα το αλλάξουν αμέσως. Να ενημερώνονται όταν γράφουν ένα στίχο! Το αν θα κινηθώ νομικά είναι κάτι που θα το αποφασίσει η εταιρεία, που έχει νευριάσει. Να αλλάξει το στίχο, να βάλει κάτι άλλο, δεν με αφορά καθόλου. Δεν είναι μόνο κλοπή, είναι ντροπή για την ΕΡΤ, και για τη Σάττι να δέχεται να πει ένα τραγούδι που έχει γίνει τώρα παγκόσμια επιτυχία», είπε μεταξύ άλλων η στιχουργός.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024 - Εύη Δρούτσα: «Δεν είναι μόνο κλοπή, είναι ντροπή για την ΕΡΤ και για τη Σάττι»

Η ειρωνική απάντηση του Γιάννη Κότσιρα στην Εύη Δρούτσα

Όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από την εκπομπή «Γεια Σου», ο Γιάννης Κότσιρας τοποθετήθηκε για το «Τα, τα, τα» χθες, από τη νυχτερινή σκηνή όπου εμφανίζεται, με σαφείς αιχμές απέναντι στην Εύη Δρούτσα.

«Τους στίχους αυτούς από το τραγούδι του Πιτσινιάγκα, “Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα” και διαμαρτύρεται η Δρούτσα, ότι βγήκε η Μαρίνα Σάττι και της έκλεψε όχι τον στίχο, αλλά το “τα, τα, τα”. Τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή το πράγμα. Όταν λέμε το "τα", τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση», είπε ειρωνικά ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο συνθέτης του τραγουδιού, Μάριος Ψιμόπουλος, βγήκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ πάντως και έκανε λόγο για ηθικό θέμα πάντως, όχι τόσο για νομικό πρόβλημα, καθώς οι συγκεκριμένες λέξεις έχουν συνδεθεί με το κομμάτι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.