Συγκινεί η Στεφανία Γουλιώτη: «Ο πρώτος μου έρωτας σκοτώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο του πήρε το κεφάλι...»

Το περιστατικό την ακολούθησε και στην μετέπειτα ζωή της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Συγκινεί η Στεφανία Γουλιώτη: «Ο πρώτος μου έρωτας σκοτώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο του πήρε το κεφάλι...»

H Στεφανία Γουλιώτη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία μεγάλη απώλεια που βίωσε, και μάλιστα σε πολύ τρυφερή ηλικία. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, έχασε τον πρώτο της έρωτα σε τροχαίο δυστύχημα, κάτι που την καθόρισε και στην μετέπειτα ζωή της.

«Ήταν ο έρωτας μου, ο Λάζαρος από την Α' Δημοτικού. Ήμασταν συνομήλικοι και ήταν συμμαθητής μου στο σχολείο. Βέβαια, είχαμε τα μπρος – πίσω μας, έναν έρωτα, και είχε ξεκινήσει αυτό το πράγμα. Ήταν ταυτόχρονα και η πρώτη μου απόρριψη μέχρι που ήρθε η μεγάλη απόρριψη γιατί σκοτώθηκε αυτό το αγοράκι όταν ένα αυτοκίνητο του πήρε το κεφάλι. Έτσι, ήταν μια πρώτη πολύ μεγάλη απόρριψη υπαρξιακή στην πραγματικότητα» είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

Δείτε επίσης: «Υπάρχει μία βία στις σχέσεις μου, σε μία έσπασα τη μύτη μου» - Κατάθεση ψυχής από την Στεφανία Γουλιώτη, πρωταγωνίστρια του Maestro

Η Στεφανία Γουλιώτη για το ξαφνικό τέλος των σχέσεων

Και συμπλήρωσε: «Κάτι στο οποίο έχεις επενδύσει πολύ συναισθηματικά, έρχεται κάτι μυστήριο και σου το παίρνει από το πουθενά. Και σε πολύ τρυφερή ηλικία. Αυτό σίγουρα με διαμόρφωσε και στις επόμενες σχέσεις μου, ο τρόμος της απόρριψης και της απώλειας είναι κάτι που υπάρχει. Η απώλεια έτσι είναι, απλά δεν είμαστε συνηθισμένοι οι άνθρωποι. Δηλαδή η φύση είναι έτσι, να τελειώνουν τα πράγματα ξαφνικά και εν ριπή οφθαλμού».

Η Στεφανία Γουλιώτη κατέληξε τον συλλογισμό της λέγοντας μεταξύ άλλων: «Το δύσκολο είναι να αποδεχτούμε ότι πολύ εύκολα οι δεσμοί που φτιάχνουμε γίνονται ένα τίποτα, έτσι ξαφνικά. Ως ενήλικη το δούλεψα, εξελίχθηκα, απλά είναι κάτι που θέλει προπόνηση. Και στους γάμους ακόμα, στα σύμφωνα συμβίωσης ή στις σχέσεις αιωρείται ένα “για πάντα” ανάμεσά μας. Το θέλεις, αλλά είναι ενάντια στη φύση. Η προσαρμοστικότητα στην αλλαγή είναι ένα απ' τα βασικά πράγματα που πρέπει να μαθαίνει ένα παιδί, εν αντιθέσει προπονείται στο αντίθετο».

Δείτε το βίντεο: