Eurovision 2024 - Εύη Δρούτσα: «Αχταρμάς το Zari, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι η Beyonce...»

«Αν δεν το έκαναν 185 μουσικοί και 182 στιχουργοί...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Eurovision 2024 - Εύη Δρούτσα: «Αχταρμάς το Zari, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι η Beyonce...»

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τοποθετήθηκε εκ νέου για το τραγούδι «Zari», με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες είχε μιλήσει με οργισμένο τρόπο για το κομμάτι και τους δημιουργούς του. Στις νέες δηλώσεις της πάντως, απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

«Με μία λέξη θα το χαρακτήριζα “Αχταρμά”. Είναι κάποια πράγματα που δεν ξέρετε. Ο Στέφανος Κορκολής είχε γράψει ένα τραγούδι που λεγόταν “Ένα βράδυ στην Ομόνοια”, που έπαιζε όλες τις μουσικές από τα κράτη που κυκλοφορούν στην Ομόνοια. Αυτά που παρουσίασαν και στο clip, μόνο που τα παρουσίασαν με έναν πολύ άσχημο τρόπο. Ίσως αν δεν έκαναν 185 μουσικοί το τραγούδι και 182 στιχουργοί το στίχο να έβγαινε καλύτερο αποτέλεσμα», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024 - Εύη Δρούτσα: «Δεν είναι μόνο κλοπή, είναι ντροπή για την ΕΡΤ και για τη Σάττι»

Η αποκάλυψη της Εύης Δρούτσα για τη Μαρίνα Σάττι

Και συμπλήρωσε: «Έμαθα ότι η κοπέλα αυτή, που έχει πολύ καλή φωνή, πήγαινε σε ένα κράτος με το demo και έβαζαν μία πινελιά, πήγαινε αλλού και έβαζαν άλλη. Εκείνη το πήγε και το γύρισε. Μπορεί να σας φαίνομαι παλιά, αλλά είμαι στην ιδέα του παραγωγού. Αν δεν παράγει κάποιος, να δει τι γίνεται, δεν μπορεί. Συμφώνησαν τόσοι άνθρωποι να κάνουν ένα τραγούδι; Ούτε η Συμφωνική Ορχήστρα δεν συμφωνεί έτσι. Αυτό το τραγούδι θα παίξει όταν το αλλάξουν οι Djs. Η λέξη “Ζάρι” δεν ακούγεται, το τραγούδι λέγεται “Τα τα”».

Η Εύη Δρούτσα ανέφερε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης: «Όσο κι αν λέμε ότι είναι καλή τραγουδίστρια η Μαρίνα Σάττι, δεν είναι η Beyonce, για να μπορεί να έχει τόσους μουσικούς που να συμφωνήσουν με αυτά που θέλει εκείνη».

Όσον αφορά τις νομικές ενέργειες που προανήγγειλε, εμφανίστηκε αρνητική αυτή τη φορά: «Όχι δεν θα σκεφτούμε την μήνυση, έχουμε μία εταιρεία που ανήκει το τραγούδι. Δεν θύμωσα για αυτό αλλά τόσοι στιχουργοί δεν σκέφτηκαν κάτι άλλο αλλά πήραν το ‘’τα τα τα’’ από ένα γνωστό τραγούδι».