Πέτρος Λαγούτης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και τους γιους του

Ο ηθοποιός έγινε 49 ετών

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έχοντας στο πλευρό του αγαπημένους ανθρώπους, ο Πέτρος Λαγούτης γιόρτασε τα 49α γενέθλιά του σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Παρασκευής (8/3). Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός, που ανέβασε το μεσημέρι του Σαββάτου μια σειρά από βίντεο, στα οποία οι φίλοι του έχουν απαθανατίσει όμορφες στιγμές από το πάρτι του. Ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν φυσικά η σύντροφός του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, που τραγουδούσε μαζί με όλους το Happy Birthday.

Στο πλευρό του Πέτρου Λαγούτη βρίσκονταν και οι δύο γιοι που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Μυρτώ Αλικάκη, ο Δημήτρης και ο Γιωργής. Όπως έχει παραδεχτεί, έχουν γνωρίσει τη σύντροφό του και μάλιστα την έχουν συμπαθήσει, σε σημείο που ο φακός τους συνάντησε πέρσι να κάνουν μαζί διακοπές. Η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στους «Παγιδευμένους» έκανε την αφιέρωση: «Να σε χαίρεσαι αγάπη μου».

Δείτε επίσης: Πέτρος Λαγούτης & Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο - Ο φακός τους ''τσάκωσε'' στα καλύτερά τους να περπατάνε αγκαλιά

Το ζευγάρι των ηθοποιών πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά "Παγιδευμένοι" όπου και γνωρίστηκαν. Στην αρχή είχαν αποφασίσει να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους, ο έρωτας, όμως, είναι αδύνατον να κρυφτεί και έτσι αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά. Έκτοτε κάνουν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Δείτε τα στιγμιότυπα που ανέβασε:

Ο Πέτρος Λαγούτης μοιράστηκε επίσης και τις ευχές του γιου του, ευχαριστώντας τον θερμά:

Η ανάρτηση του Πέτρου Λαγούτη

Τι έλεγαν για τη σχέση τους Πέτρος Λαγούτης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Σε πρόσφατη πρεμιέρα είχαν μιλήσει για την μεταξύ τους σχέση στις κάμερες. «Ήμασταν ήδη πολύ δεμένοι μεταξύ μας, όπως είμαστε ακόμη, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε, εμείς, οι άνθρωποι μας, ο περίγυρος μας... Είναι να μην λάμπω; Είναι υπέροχος, υπέροχος. Εγώ με εκνευρίζω πιο πολύ δηλαδή», είχε δηλώσει ενθουσιασμένη η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Συγκρατημένο ενθουσιασμό έδειξε και ο Πέτρος Λαγούτης, που δήλωσε: «Έτσι είπε; Ευχαριστώ πολύ, τι να πω εγώ, να συμφωνήσω; Πολύ ωραία αυτά που σας είπε»