Survivor: «Κάποια στιγμή, off the record, ο Ντάνιελ με τον Φάνη...» - Η Μαρία Αντωνά "έσπασε" τη σιωπή της για την Ασημίνα και το φημολογούμενο ζευγάρι

Η απάντηση στον Σπύρο Μαρτίκα για την εμφάνισή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor: «Κάποια στιγμή, off the record, ο Ντάνιελ με τον Φάνη...» - Η Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor και παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, η οποία προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10 Μαρτίου. Η παίκτρια των κόκκινων σχολίασε πράγματα που έμαθε αφού πήρε τον δρόμο της επιστροφής, μίλησε ένα φημολογούμενο ζευγάρι, ενώ απάντησε και στον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είχε σχολιάσει την εμφάνισή της (δείτε εδώ τι είχε πει).

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για την αποχώρησή της από το Survivor

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Μόλις έφτασα στην Ελλάδα, στην αρχή είχα ταχυπαλμία όταν γύρισα, σαν να μου λείπει η καλύβα. Είχα αποφασίσει ότι το Survivor έχει ολοκληρωθεί για μένα σαν εμπειρία. Δεν έδωσα το 100% του εαυτού μου αγωνιστικά στη δοκιμασία.

Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που ο Σάββας είπε ότι η Ασημίνα ζηλεύει τη Δαλάκα. Θεωρώ ότι είναι πολύ άδικο για την εικόνα της, γιατί δεν ισχύει. Και δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμπτωματικό αυτό να αναφέρεται και από παίκτες της κόκκινης ομάδας και μετά να λένε το ίδιο στο συμβούλιο και από την μπλε ομάδα. Άλλαξα εντελώς εικόνα για την Ασημίνα όταν τη γνώρισα, σε σημείο που αισθανόμουν άσχημα για το πώς μπορεί να σκεφτόμουν για εκείνη στο παρελθόν», είπε αρχικά.

«Με τη Χρύσα έχω εξαιρετικές σχέσεις. Εγώ αυτό που ανέφερα είναι ότι είδα μια έντονη υποστήριξη και ενδιαφέρον του Φάνη για την παραμονή της Χρύσας. Φαντάσου ότι και κάποια στιγμή, off the record, είχαν έρθει και σε μία σύγκρουση μαζί με τον Ντάνιελ για το αν θα μείνει η Χρύσα ή όχι στο παιχνίδι. Δεν άφησα κάποιο σεξουαλικό ή ερωτικό υπονοούμενο. Ήμουν πολύ ξεκάθαρη σε αυτό που είπα και μάλιστα το σύγκρινα με την σχέση μου με τον Νίκο Γκάνο», ξεκαθάρισε στη συνέχεια.

Για τα σχόλια του φαρμακοποιού, δήλωσε: «Μου τα μετέφεραν αυτά οι νέοι παίκτες. Είναι μια δική μου στιγμή και δεν θέλω να δώσω χρόνο σε ανθρώπους που αποτελούν παρελθόν και για μένα και για τον σύντροφό μου και για το παιχνίδι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ο καθένας μπορεί να σε βλέπει όμορφο ή άσχημο. Εγώ πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι είτε είναι βαμμένοι είτε είναι αμακιγιάριστοι είτε είναι λεπτοί είτε λίγο πιο "γεμάτοι"».

Όσον αφορά στον μέλλοντα σύζυγό της, σημείωσε: «Ο Άρης ήταν κρυμμένος μέσα στο αεροδρόμιο. Ένιωσα πολύ ωραία, αλλά τον αγκάλιασα όπως τους παίκτες μετά τον αγώνα και μου λέει "τι είναι αυτό τώρα;". Νιώθω ότι έγινε περήφανος για μένα. Έχω ήδη προτείνει σε ένα μελλοντικό All Star να πάμε μαζί».

Δείτε επίσης: Τα λεφτά που πήρε για 9 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο