Σοφία Παυλίδου: «Στην εγκυμοσύνη μου είχα γίνει ένα τέρας με τεράστια κοιλιά. Πήγα 43 νούμερο παπούτσι από 38»

«Τους τελευταίους μήνες μού έλεγαν “Δεν μπορούμε να σε βλέπουμε"»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σοφία Παυλίδου: «Στην εγκυμοσύνη μου είχα γίνει ένα τέρας με τεράστια κοιλιά. Πήγα 43 νούμερο παπούτσι από 38»

Η Σοφία Παυλίδου ήταν καλεσμένη της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου. Μεταξύ άλλων η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την εγκυμοσύνη της σε δίδυμα, για το διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο, καθώς και για τον τρόπο που το διαχειρίστηκε εκείνη και τα παιδιά τους.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της, η Σοφία Παυλίδου ανέφερε: «Ήμουν τόσο χαρούμενη, ήμουν από τις γυναίκες που ήθελα να γίνω μητέρα, και δεν ήθελα να το καθυστερήσω, ούτε να με συνεπάρει η καριέρα. Ήμουν πολύ χαρούμενη που θα γίνω μητέρα, χάρηκα και την εγκυμοσύνη μου, που είχα γίνει ένα τέρας, με τεράστια κοιλιά και πρηξίματα».

Και συμπλήρωσε: «Πήγα 43 νούμερο παπούτσι από 38. Άλλος άνθρωπος! Θυμάμαι ότι τους τελευταίους μήνες οι φίλοι μου μού έλεγαν “Δεν μπορούμε να σε βλέπουμε, πώς αντέχεις να το κουβαλάς”. Αλλά το έκανα καλά, ήμουν αεικίνητη. Προς το τέλος άρχισα να δυσκολεύομαι, όταν μπήκα στον μήνα μου δεν ανέπνεα το βράδυ».

Δείτε επίσης: Σοφία Παυλίδου: Αυτός είναι ο κούκλος γιος που απέκτησε με τον Χρήστο Φερεντίνο - Έχει τα μάτια της μαμάς του και το χαμόγελο του πατέρα του

Τι αποκάλυψε η Σοφία Παυλίδου για το διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο

Όσον αφορά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο, και τον τρόπο που το διαχειρίστηκαν τα παιδιά τους, η Σοφία Παυλίδου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το θέμα ήταν να είναι τα παιδιά καλά. Το διαζύγιο γίνεται για να είσαι καλύτερα και από εκείνη τη στιγμή και μετά, θα είναι καλύτερα και τα παιδιά σου. Δεν υπάρχει περίπτωση, είναι κανόνας».

Και συμπλήρωσε: «Είχα πίστη γιατί είχαμε καλλιεργήσει μία ωραία σχέση με τα παιδιά, με απόλυτο σεβασμό και κατανόηση στα “θέλω” του άλλου. Οπότε δεν κάναμε κάτι παραπάνω από το να τους πούμε ότι σε αυτή τη φάση της ζωής μας, πήραμε αυτήν την απόφαση και η αγάπη μας δεν αλλάζει».

«Οκ, τότε τα παιδιά ήταν 14 ετών, αλλά μετά βλέποντας την ωραία σχέση που είχαμε, τη βαθιά μας αγάπη, ένας ψυχολόγος που ρώτησε τον γιο μου, τού απάντησε, "Δεν έχω κανένα θέμα με το διαζύγιο γιατί είναι μία χαρά οι γονείς μου". Στη συνέχεια, αφού βίωσαν κι αυτοί ότι εδώ υπάρχει μία βαθιά αγάπη και δεν αλλάζει κάτι, πήγαν όλα τέλεια»