Η Μαρία Χατζηστεφανή εξομολογείται: «Είχα πάθει ένα σοκ, μου πήρε τρεις μήνες να συνέλθω»

«Υπήρχαν πολλές στιγμές που ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Μαρία Χατζηστεφανή εξομολογείται: «Είχα πάθει ένα σοκ, μου πήρε τρεις μήνες να συνέλθω»

Η Μαρία Χατζηστεφανή ήταν η σημερινή (10/3) καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου». Η επιχειρηματίας και μέλος των Dragons, στο επιχειρηματικό reality του ΑΝΤ1 Dragons Den, μίλησε για το δύσκολο ξεκίνημα στην καριέρα της, αλλά και για τον τρόπο που βρήκε δύναμη να φτάσει ως εδώ σήμερα.

«Όταν ήμουν μικρή πήγαινα στο μοναδικό περίπτερο στη Μυτιλίνη που έφερνε ξένα περιοδικά μόδας και τα αγόραζα όλα. Δεν ήξερα τι ακριβώς ήθελα να κάνω στη ζωή μου, αλλά ήθελα να είμαι σε αυτόν τον κόσμο και να γίνω μια δυναμική γυναίκα, ανεξάρτητη», είπε αρχικά η Μαρία Χατζηστεφανή.

Και συμπλήρωσε: «Το ένα έφερε το άλλο. Αφού τελείωσα την αγγλική φιλολογία και δούλεψα σε περιοδικά, με τράβηξε ο χώρος των business. Με υποτροφία βρέθηκα στη Νέα Υόρκη, μετά βρήκα δουλειά σε τράπεζα στο Λονδίνο, αλλά άρχισα να λέω “Τι κάνω εδώ”. Έγινα η χειρότερη υπάλληλος, προκαλούσα την απόλυσή μου και έτσι έγινε. Είχα πάθει ένα σοκ, μου πήρε τρεις μήνες να συνέλθω, αλλά μετά κατάλαβα πως ήταν ό,τι καλύτερο μου είχε συμβεί».

Δείτε επίσης: Dragons' Den Greece II: Οι συνολικές επενδύσεις άγγιξαν το 1.000.000€, έρχεται και 3ος κύκλος!

Οι δύσκολες στιγμές της Μαρίας Χατζηστεφανή

Η Μαρία Χατζηστεφανή αναφέρθηκε στη συνέχεια στο ξεκίνημα της εταιρείας της: «Η ειρωνεία είναι ότι ήρθα από τον κόσμο των business και προσπάθησα να πάρω επένδυση, αλλά δεν πήρα. Και τελικά ξεκίνησα την εταιρεία από ένα δωμάτιο στο σπίτι μου, τα έκανα όλα μόνη μου. Στην αρχή άρχισα να κάνω παρουσιάσεις σε επενδυτές, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι είχα μια σοβαρή ιδέα».

Όσον αφορά τις δυσκολίες που έζησε, η Μαρία Χατζηστεφανή αποκάλυψε: «Έπρεπε να πιστέψω εγώ στον εαυτό μου και να προχωρήσω έτσι. Τα τελευταία 25 χρόνια υπήρχαν πολλές στιγμές που ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω. Πριν μερικά χρόνια παραλίγο να χρεοκοπήσω, γιατί πήρα κάποιες αποφάσεις για τις οποίες πιέστηκα και δεν τις πίστευα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές».