Πέτρος Ίμβριος - Οι αυστηρές κριτικές στο J2US και η τοποθέτηση για το «Τα τα τα»: «Μία συλλαβούλα είναι, ας την πάρουν...»

Δεν μάσησε τα λόγια του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή τους από το 4ο live του J2US η Αλίνα Κοτσοβούλου και ο Πέτρος Ίμβριος βρέθηκαν στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην εμπειρία τους στο show του Alpha, με τον τραγουδιστή να μην κρύβει την αίσθησή του ότι κρίθηκαν πιο αυστηρά από τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Ο Πέτρος Ίμβριος ανέφερε ότι: «Ήταν λίγο αυστηρές οι κριτικές, όχι άδικες. Νομίζω ότι μας έκριναν λίγο αυστηρά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με άριστα το 10, το άριστα είναι το 6; Κάποια παιδιά είναι εξαιρετικά. Τα ζευγάρια φέτος ήταν πάρα πολύ αξιόλογα. Είναι νέα παιδιά που το κάνουν με κέφι και το κλίμα είναι εξαιρετικό. Ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Χάρηκα πολύ που συμμετείχαμε σε αυτό το μεγάλο σόου».

Δείτε επίσης: Πέτρος Ίμβριος για Ναταλία Γερμανού: «Την αγαπούσα και την αγαπώ, δεν μπορώ να πετάξω 7 χρόνια από τη ζωή μου»

Η αναφορά του Πέτρου Ίμβριου στο τραγούδι της Eurovision

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε για το «Zari» της Μαρίνας Σάττι και την έντονη αντίδραση της Εύης Δρούτσα, που ανέφερε πως είναι λογοκλοπή το «Τα τα τα» στο ρεφρέν. «Θέλω να πω κάτι με πολλή αγάπη. Εύη μου, έχεις γράψει αριστουργήματα όπως τον “Παλιόκαιρο” και το “Ο δικός μου δρόμος”. Τώρα, δεν θα έπρεπε να ασχοληθείς με το “Τα τα τα”, δηλαδή τι “Τα τα τα”; Κατ’ αρχήν πρέπει να υπάρχει στίχος, το “Τα τα τα” είναι μια συλλαβή, όπως επίσης και για να κλέψει κάποιος ή να δανειστεί μια μελωδία θα πρέπει να είναι τέσσερα ολόκληρα μουσικά μέτρα ή ένας στίχος ολόκληρος. Τώρα μια συλλαβούλα; Ας την πάρουν, χαλάλι τους».