Μάξιμος Μουμούρης – Η αποκάλυψη για τους τσακωμούς με την Νάντια Γιαννακοπούλου: «Παλιά έκανα πίσω εγώ, τώρα...»

«Νόμιζα ότι είμαι πιο αυστηρός, αλλά με κορόιδευαν πίσω απ' την πλάτη μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Μάξιμος Μουμούρης ήταν ο καλεσμένος του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι της Κυριακής, όπου μίλησε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «H Γη της Ελιάς», αλλά και τον γάμο του με την Νάντια Γιαννακοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες, απ' τις οποίες οι δύο βρίσκονται στην εφηβεία.

Σχετικά με τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται ο ήρωας που υποδύεται, ο Μάξιμος Μουμούρης ανέφερε: «Νομίζω ότι ήταν μία φυσική συνέχεια όταν ο “Κωνσταντίνος” έχει έναν τέτοιο πρότερο βίο, κάποια στιγμή το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα και “ζητάει τα ρέστα” για να το πω λαϊκά».

Και συμπλήρωσε όσον αφορά τις εξελίξεις στη σειρά του MEGA: «Ήταν φυσιολογικό να τον ενοχλήσουν οι παλιές αμαρτίες του, αλλά φαντάζομαι ότι θα το χειριστεί εντέχνως και με ορθό τρόπο. Θα αποκαλυφθεί από ποιον είναι τα απειλητικά μηνύματα. Επίσης υπάρχει κι ένας κομβικός ήρωας στη σειρά που θα δώσει οριστική και αμετάκλητη λύση στο πρόβλημα».

Δείτε επίσης: Μάξιμος Μουμούρης: «Τα δύο πρώτα παιδιά ήταν γροθιές, ισχυρά σοκ...» - Η εξομολόγηση για τις κόρες του

Ο Μάξιμος Μουμούρης με τη σύζυγό του Νάντια Γιαννακοπούλου και τις κόρες τους
Ο Μάξιμος Μουμούρης με τη σύζυγό του Νάντια Γιαννακοπούλου και τις κόρες τους

Ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε και για την οικογενειακή του ζωή

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξής του ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε για τη σύζυγό του, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου και τις κόρες τους.

«Όταν με είδε ξυρισμένο η Νάντια ενθουσιάστηκε. Η τρίχα “τσιμπάει”, οπότε φαίνεται μια χαρά σε εκείνη και τα παιδιά μου. Η ζωή με τέσσερις γυναίκες μέσα στο σπίτι είναι χωρίς καμία στιγμή βαρεμάρας. Είναι μία συνεχής κίνηση, πολύ όμορφη, έχει τρέξιμο και απαιτήσεις στην καθημερινότητα απαιτητική, αλλά είναι και ζωογόνα», δήλωσε χαρακτηριστικά για την καθημερινότητά τους.

Όσον αφορά τους ενδεχόμενους τσακωμούς με τη σύζυγό του, ο Μάξιμος Μουμούρης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Παλιά έκανα πιο πολύ εγώ πίσω, πλέον κάνουμε πίσω και οι δύο. Είναι αντράκι η Νάντια, πολύ ισχυρή, και καλά κάνει. Αλλά νομίζω ότι πια έχουμε μαλακώσει και οι δύο, νιώθουμε τους λόγους που μπορεί να αντέδρασε ο άλλος. Έτσι μπορείς πιο εύκολα να δεις το πρόβλημα και να προχωρήσεις»

Σχετικά με τις κόρες του, οι οποίες βρίσκονται στην εφηβεία: «Σχεδόν κάθε μέρα υπάρχει ένα πρόβλημα ή μία κατάσταση που πρέπει να βρούμε λύση. Αυτό παράλληλα σε κρατάει σε εγρήγορση και ζωντανό. Σίγουρα δεν ήμουν πιο αυστηρός με τα παιδιά. Αν ακουστεί ένας κάπως πιο υψηλός τόνος από τη Νάντια, τρέχουν και οι τρεις στα κρεβάτια τους. Δεν χρειάζεται καν να φωνάξει! Βάζει πιο σωστά τα όρια. Νόμιζα ότι είμαι πιο αυστηρός, αλλά με κορόιδευαν πίσω απ' την πλάτη μου», ανέφερε με χιούμορ ο Μάξιμος Μουμούρης.

Και κατέληξε δείχνοντας την εκτίμηση που έχει στη σύζυγό του: «Η Νάντια είναι βασικό θεμέλιο του σπιτιού μας. Ίσως το πιο βασικό».