Φώτης Ιωαννίδης: Την είχε στην αγκαλιά του & τη φιλούσε - ''Στάζει'' μέλι η νέα φωτογραφία της Ελένης Βουλγαράκη με το σύντροφό της

Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλιά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, που πλέον δεν κρύβεται με τίποτα και για κανέναν λόγο! Ο Φώτης Ιωαννίδης και η Ελένη Βουλγαράκη είναι full in love τους τελευταίους μήνες και το ζευγάρι μάλιστα κυκλοφορεί δημόσια πια χωρίς κανέναν ενδοιασμό (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή έξοδο).

Αφού λοιπόν, τα μέσα μιλάνε συνέχεια για τον νέο έρωτα της πόλης, έτσι και ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αποφάσισε να ευχηθεί δημόσια την Κυριακή 10/3 στην αγαπημένη του για τα γενέθλιά της.

Πιο αναλυτικά, η δημοσιογράφος είχε γενέθλια και έτσι ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε ένα τρυφερό instagram story έχοντας στην αγκαλιά του το κορίτσι του, ποζάροντας ερωτευμένοι στον καθρέφτη ασανσέρ.

Οι ευχές του Φώτη Ιωαννίδη στην Ελένη Βουλγαράκη για τα γενέθλιά της

«Α χρόνια πολλά κιόλας κορίτσι μου», έγραψε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ελένη Βουλγαράκη - Φώτης Ιωαννίδης

Το πάρτι για τα γενέθλιά του στο σπίτι της

Ο Φώτης Ιωαννίδης πρόσφατα μάλιστα έγινε 24 ετών και γιόρτασε αυτήν την σημαντική ημέρα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο σπίτι της Ελένης Βουλγαράκη. Όπως φαίνεται, σβήνει την πράσινη τούρτα του, δώρο των φίλων του με ξεκάθαρη αναφορά στο «Τριφύλλι», ενώ ακούγονται φωνές από παντού να τον επευφημούν και να του εύχονται χρόνια πολλά για εκείνη τη μεγάλη μέρα. Ανάμεσα στους ανθρώπους που φωνάζουν και του εύχονται είναι φυσικά και η οικοδέσποινα Ελένη Βουλγαράκη, που χαίρεται ιδιαίτερα τη στιγμή. Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, «Γεια Σου» του ΣΚΑΪ το μεσημέρι του Σαββάτου 13/1:

Οι φίλοι τους επίσης κρατούν διακριτική στάση, ωστόσο δεν έλειψαν οι αναρτήσεις από τη μεγάλη βραδιά μετά το ντέρμπι. Παρών επίσης ήταν ο μισθοφόρος του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος, που ανέβασε βίντεο από την πράσινη τούρτα του Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναδημοσίευσε στη συνέχεια και η Ελένη Βουλγαράκη