Βαγγέλης Περρής: «Δεν είναι θέμα που έχει απασχολήσει κανέναν!» - Το σχόλιο για τα 3 πρόσωπα που ''έδιωξαν'' την Κορινθίου από το Πρωινό

«Να είναι καλά η κοπέλα, να χαίρεται το παιδάκι της»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη χρονιά, που αποτέλεσε μέλος του Πρωινού του ΑΝΤ1 με την ίδια να αποχωρεί από την εκπομπή λίγο πριν την λήξη της σεζόν (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε αυτήν τη φορά).

Μέσα από τις νέες δηλώσεις της ηθοποιού ήρθε ξανά στην επιφάνεια όχι μόνο η κακή συνεργασία της Κορινθίου με το Πρωινό, αλλά αποκαλύφθηκε παράλληλα πως η ίδια αντιμετώπισε πρόβλημα με τρία συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ο Βαγγέλης Περρής, που αποτελεί μέλος του Πρωινού κλήθηκε να απαντήσει τη Δευτέρα 11/3 σε δημοσιογράφο του Mega Καλημέρα για το αν γνωρίζει τι είχε συμβεί με την Κορινθίου και ποιοι την είχαν ''πειράξει''.

Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για τη Μαρία Κορινθίου και το Πρωινό

«Να σας πω την άποψή μου, αλλά δεν ήμουν εκείνη τη χρονιά. Να σας πω τίποτα άλλο; Δεν έχω καμία σχέση, δεν ξέρω. Δεν είναι θέμα που έχει απασχολήσει κανέναν. Να είναι καλά η κοπέλα, να χαίρεται το παιδάκι της. Όλα να πάνε καλά, αυτά δεν έχω να σας πω τίποτα, λυπάμαι!», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

«Στο Πρωινό δεν πέρασα καλά! Εκείνη την ώρα λες "Θεέ μου..."»

«Το Πρωινό ήταν μια δουλειά που δεν πέρασα καλά, το έχω δηλώσει. Πάμε παρακάτω, ήταν κι αυτό ένα μάθημα για εμένα ψυχικά. Εκείνη την ώρα λες "Θεέ μου τι μάθημα είναι αυτό που θες να μου δώσεις;", εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να το αντιληφθώ, όταν πια ηρέμησα, φυσικά είδα ποιο ήταν το μάθημά μου. Ήταν να προστατεύομαι περισσότερο από τέτοιου τύπου ψυχολογικές καταστάσεις και να με προετοιμάσει για άλλα πράγματα», ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δύο στις 10 το πρωί του Σαββάτου 27/1/24 και συνέχισε: «Θα δίνω μεγαλύτερη προσοχή στις συνεργασίες».