Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Βασίλη Μπισμπίκη - Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε μια σοβαρή ταλαιπωρία τις τελευταίες ημέρες με την υγεία του, καθώς ο γνωστός ηθοποιός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση μετά από διπλό έμφραγμα που υπέστη. Ο ίδιος ήταν τυχερός, καθώς αντιλήφθηκε αμέσως την κατάστασή του και νοσηλεύτηκε έγκαιρα.

Στο πλευρό του στη δοκιμασία αυτή έστεκε διαρκώς η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή με την ίδια να ενημερώνει παράλληλα μέσα από το ιδιωτικό θεραπευτήριο για την κατάσταση της υγεία του Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ το πρώτο της μήνυμα).

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης

Όπως είχε γίνει γνωστό όλα κύλησαν καλά για τον ηθοποιό και ο ίδιος πήρε εξιτήριο και βγήκε από το νοσοκομείο το Σάββατο 9/3. Το Super Κατερίνα επιβεβαιώνει την είδηση και μάλιστα έκανε γνωστό, πως ο ηθοποιός θα παρακολουθείται από τον καρδιολόγο του το προσεχές διάστημα.

Οι λεπτομέρειες για το έμφραγμα

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και δημοσιογράφο που βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε ο ηθοποιός, αναφέρθηκε την Πέμπτη 8/3 ότι έπαθε έμφραγμα την περασμένη Δευτέρα ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με την σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή. Άμεσα τον οδήγησε η ίδια στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί προχώρησαν στο χειρουργείο. Έπειτα υπέστη και δεύτερο έμφραγμα με αποτέλεσμα οι γιατροί να τον βάζουν ξανά στο χειρουργείο.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο Βασίλης Μπισμπίκης θα παραμείνει κλινήρης έως τουλάχιστον την ερχόμενη Κυριακή 10/3, με την πορεία της υγείας του να εξελίσσεται ομαλά.

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή