Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη αντίδραση μετά τον σάλο για το τραγούδι της στην Eurovision - Τι απαντάει για το ''Τα, τα, τα''

Έχει ακούσει πολλά τις τελευταίες ημέρες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και επίσημα το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024. Ο λόγος για το ''Ζάρι'' που από την πρώτη κιόλας στιγμή δίχασε το κοινό.

Τα σχόλια ποικίλα με πολλούς να στέκονται τόσο στο video clip και άλλους στη μουσική και στον στίχο. Σάλο μάλιστα προκάλεσε το γεγονός, πως στο κομμάτι αναφέρεται το εύρημα ''Τα, τα, τα'' που είχε ακουστεί αρχικά από τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

Η Εύη Δρούτσα ως στιχουργός του τραγουδιού του Πιτσίνιαγκα αντέδρασε έντονα. Από τη μεριά της η Μαρίνα Σάττι έμεινε σιωπηλή μέχρι τη Δευτέρα 11/3, που η τραγουδίστρια έκανε το πρώτο instagram story της - τονίζοντας πως από την ηλικία των 5 ασχολούταν με τη συγκεκριμένη νότα σολφέζ.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Η πραγματική ηλικία, η καταγωγή, ο χωρισμός που την στιγμάτισε και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι μετά τις αντιδράσεις για το ''Ζάρι''

«Χαχαχα θεέ μου, έρχομαι αντιμέτωπη με το συγκεκριμένο ρυθμό σολφέζ από το μουσικό σχολείο, όταν ήμουν 5 ετών», έγραψε η Μαρίνα Σάττι.

Μαρίνα Σάττι - Ανάρτηση - Eurovision

Η αποκάλυψη της Εύης Δρούτσα για τη Σάττι

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» την Κυριακή 10/3/24:

«Έμαθα ότι η κοπέλα αυτή, που έχει πολύ καλή φωνή, πήγαινε σε ένα κράτος με το demo και έβαζαν μία πινελιά, πήγαινε αλλού και έβαζαν άλλη. Εκείνη το πήγε και το γύρισε. Μπορεί να σας φαίνομαι παλιά, αλλά είμαι στην ιδέα του παραγωγού. Αν δεν παράγει κάποιος, να δει τι γίνεται, δεν μπορεί. Συμφώνησαν τόσοι άνθρωποι να κάνουν ένα τραγούδι; Ούτε η Συμφωνική Ορχήστρα δεν συμφωνεί έτσι. Αυτό το τραγούδι θα παίξει όταν το αλλάξουν οι Djs. Η λέξη “Ζάρι” δεν ακούγεται, το τραγούδι λέγεται “Τα τα”».

Η Εύη Δρούτσα ανέφερε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης: «Όσο κι αν λέμε ότι είναι καλή τραγουδίστρια η Μαρίνα Σάττι, δεν είναι η Beyonce, για να μπορεί να έχει τόσους μουσικούς που να συμφωνήσουν με αυτά που θέλει εκείνη».

Όσον αφορά τις νομικές ενέργειες που προανήγγειλε, εμφανίστηκε αρνητική αυτή τη φορά: «Όχι δεν θα σκεφτούμε την μήνυση, έχουμε μία εταιρεία που ανήκει το τραγούδι. Δεν θύμωσα για αυτό αλλά τόσοι στιχουργοί δεν σκέφτηκαν κάτι άλλο αλλά πήραν το ‘’τα τα τα’’ από ένα γνωστό τραγούδι».