Γιώργος Τσαλίκης: «Ξαφνικά βγαίνω στη σκηνή και βλέπω ένα μωρό να κοιμάται!»

Τα ευτράπελα που αποκάλυψε από τη συνεργασία του με τον Χρήστο Μενιδιάτη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή το ντουέτο που ετοιμάζουν για να γιορτάσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους αυτόν τον χειμώνα, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης, μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη, όπου αποκάλυψαν άγνωστες λεπτομέρειες και ευτράπελα που τους έχουν συμβεί: Προτάσεις γάμου, μωρά, χουφτώματα, αλλά και συγκινητικά στιγμιότυπα.

«Με τον Χρήστο έχουμε περάσει σχεδόν έξι μήνες μαζί σε ένα μαγαζί, φεύγουμε για Αμερική και Καναδά, ενώ αυτή την καταπληκτική συνεργασία την επισφραγίζει και ένα ντουέτο, γιατί θα πρέπει να μείνει για πάντα. Ένα βράδυ ένα ζευγάρι ήθελε να μας δει και δεν είχε πού να αφήσει το μωρό, του έβαλε ωτοασπίδες και το έφεραν στο μαγαζί. Ξαφνικά βγαίνω στη σκηνή και βλέπω ένα μωρό να κοιμάται! Έχουν γίνει πολλές προτάσεις γάμου, και φέτος είχαμε δύο. Έχει τύχει να αρνηθεί η κοπέλα και ο (παραλίγο) γαμπρός έβαλε τα κλάματα. Ένα παιδί σε αμαξίδιο ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο, ήταν από τα πιο συγκινητικά βίντεο που έχω ανεβάσει στο Instagram μου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε επίσης: Ο ιδιαίτερος λόγος πίσω από το ταξίδι του Γιώργου Τσαλίκη στη Ρόδο: «Ήταν ένα τάμα! Να έχω...»

Η αποκάλυψη για την πνευμονία του Γιώργου Τσαλίκη και τα χουφτώματα

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είπε από την πλευρά του: «Το τραγούδι έχει τίτλο “Βάλε να τα πιούμε”, ένα τραγούδι ανεβαστικό που θα μας χορέψει για όλο το καλοκαίρι. Ο Γιώργος διακόπτει το πρόγραμμα αλλά με όμορφο τρόπο για οποιονδήποτε λόγο, ο άνθρωπος είναι απίστευτος! Έχω πέσει από την πίστα, φέτος βρίσκαμε λόγους να γελάμε και να πειράζουμε ο ένας τον άλλο. Την προηγουμένη Παρασκευή μιλήσαμε με τον Γιώργο και ήταν πραγματικά άρρωστος με πνευμονία,τον είχαν στο νοσοκομείο αλλά υπέγραψε χαρτί και το βράδυ ήρθε στο μαγαζί. Κανείς δεν κατάλαβε διαφορά».

Ο Γιώργος Τσαλίκης συμπλήρωσε στις δηλώσεις του: «Έχουν υπάρξει εμμονικοί θαυμαστές, μιλάμε για καταστάσεις ψυχοπαθολογίας, όπου επιλήφθηκε η αστυνομία και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτά που κάνουν σ' εμάς κοπέλες, αν τα έκαναν αγόρια σε τραγουδίστριες θα γίνονταν πρωτοσέλιδα. Στη βόλτα που κάνω μέσα στον κόσμο κάθε βράδυ, το χούφτωμα πάει σύννεφο, αν γινόταν αυτό σε γυναίκα τραγουδίστρια θα έλεγαν “σεξουαλική παρενόχληση”. Είναι μία βλακεία και χαζή πράξη που δεν θα έπρεπε να γίνεται».