Λάκης Λαζόπουλος - Αλέξης Κούγιας: Νέα αναβολή στην δίκη! Για πότε προγραμματίστηκε;

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Νέα αναβολή στην δίκη με κατηγορούμενο τον Αλέξη Κούγια και μηνυτή τον Λάκη Λαζόπουλο, έδωσε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Αθήνας. Η δίκη αναβλήθηκε εκ νέου μετά από αίτημα του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος επικαλέστηκε λόγους υγείας.

Τη μήνυση κατέθεσε το 2019 ο ηθοποιός - παρουσιαστής εναντίον του ποινικολόγου για απλή σωματική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμιση. Μιλάει για περιστατικό που σημειώθηκε πριν από πέντε χρόνια στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσαν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή (δείτε βίντεο ντοκουμέντο).

Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε καταγγείλει ότι ο Αλέξης Κούγιας τον πλησίασε από πίσω και τον χτύπησε ενώ διασκέδαζε με την Μαρινέλλα και φίλους τους. Από πλευράς του π Αλέξης Κούγιας είχε απαντήσει με μήνυση για ψευδής καταμήνυση

Πότε θα γίνει η δίκη Λαζόπουλου - Κούγια

Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Αθήνας αποφάσισε η δίκη να μεταφερθεί για τον Δεκέμβριο του 2024. Η ημέρα ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Tι είπε στο Mega Καλημέρα ο Λάκης Λαζόπουλος

Νωρίτερα σήμερα Τρίτη 12/3 προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου δήλωσε για την μεταξύ τους υπόθεση:

«Είμαι δικηγόρος του εαυτού μου, ξέρω ακριβώς τι λέω και τι γράφω. Εγώ σχολιάζω κάτι που έχει λεχθεί δημοσία και επίσημα, τίποτα δεν είναι της φαντασίας μου. Κι εμένα με σχολιάζουν όλη μέρα. Έχω κάνει μόνο μία μήνυση σε εκείνον που ήρθε και με χτύπησε από πίσω. Είναι πολύ άνανδρο να χτυπάς έναν άνθρωπο από πίσω. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά θα λέω κι εγώ ό,τι θέλω. Διεκδικώ το δικαίωμα, που κάποιοι έχουν ήδη επί 3 ώρες την ημέρα στην τηλεόραση» είπε.