Ελευθερία Ελευθερίου για Τριαντάφυλλο: «Δεν νομίζω να συνεργαστούμε ποτέ ξανά...»

Η μεταξύ τους επικοινωνία και το απρόοπτο στη σκηνή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με αφορμή το νέο της βίντεο κλιπ για την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Σε πήρα σοβαρά». Μεταξύ άλλων, η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πρόσφατο τέλος της συνεργασίας της με τον Τριαντάφυλλο, που μάλλον θα είναι οριστικό σύμφωνα με την ίδια, για απρόοπτα που της έχουν συμβεί στη σκηνή, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Όσον αφορά την πρόσφατη αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο που συνεργάζονταν με τον Τριαντάφυλλο, η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Γενικά αφήνω τα πράγματα να καταλαγιάζουν και όταν υπάρχει ένταση δεν θέλω να τα συζητάω, γιατί δεν θα βγει άκρη. Επειδή το ήξερα, απλά το έχω αφήσει στην άκρη. Θα είμαι πιο διαλλακτική στο θέμα συνεργασίας με τον Τριαντάφυλλο, αν θα ξαναϋπάρξει ποτέ, που δεν το νομίζω... Έχει γίνει μια επικοινωνία, του έχω πει κάποια πράγματα, φαντάζομαι τα έχει καταλάβει».

Δείτε επίσης: Τριαντάφυλλος: «Δηλαδή έλεος, θα τρελαθούμε στο τέλος!» - Ξέσπασε στις κάμερες για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το νυχτερινό κέντρο

Το απρόοπτο της Ελευθερίας Ελευθερίου στη σκηνή

Όσον αφορά τα απρόοπτα που της έχουν συμβεί επάνω στη σκηνή, η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε: «Έχω γλιστρήσει στη σκηνή, ένας μου πέταξε γαρύφαλλα και όπως τα πάτησα... έφυγα. Ήταν σε εμφάνισή μου στην Αμερική, δεν θα το ξεχάσω. Την τρελή τούμπα την είχα φάει τότε που τραγουδούσα με τον Πάνο Κιάμο. Μου είχε τύχει να μου φύγει η φούστα. Εκεί ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί».

Όσο για τη σχέση της με το αντίθετο φύλο: «Νομίζω δεν φλερτάρει πολύ ο κόσμος, δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά πολλές γυναίκες. Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα, νομίζω περιμένουν από τις γυναίκες να κάνουν το πρώτο βήμα», απάντησε η Ελευθερία Ελευθερίου.