Γιάννης Ξανθόπουλος: Ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ο παίκτης του J2US - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα έναν 19χρονο, ενεπλάκη γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου ο Γιάννης Ξανθόπουλος, που δηλώνει σοκαρισμένος μετά απ' αυτήν την εξέλιξη, σύμφωνα με την εκπομπή T-Live.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ασημένιο τζιπ που οδηγούσε ο νεαρός τραγουδιστής φέρεται να πήγαινε με 140-150χλμ., και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την ώρα που αυτοκίνητο από κάθετο δρόμο, παραβιάζοντας το STOP, πετάχτηκε μπροστά του και παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να επιστρέψει στη λωρίδα του εγκαίρως. Έτσι συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών. Ο συνοδηγός έχασε τη ζωή του, ενώ ο οδηγός νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε επίσης: J2US: Παρενέβη στον αέρα ο Αντώνης Ρέμος – Πώς σχολίασε Γιάννη Ξανθόπουλο, Δώρα Παντέλη και Δέσποινα Βανδή

Οι πρώτες πληροφορίες για το τροχαίο του Γιάννη Ξανθόπουλου

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο τραγουδιστής, που έχει μόνο μικρές εκδορές, αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο 19χρονοι ήταν στον δρόμο πηγαίνοντας στην κάβα όπου εργάζονται. «Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν», λένε φίλοι τους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Γιάννης Ξανθόπουλος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να δώσει κατάθεση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το STOP και έκλεισε τον δρόμο στον Γιάννη Ξανθόπουλο μαζί με τη γυναίκα συνοδηγό δεν έχουν εντοπιστεί, με τις Αρχές να τους αναζητούν.

Ποιος είναι ο Γιάννης Ξανθόπουλος

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος έγινε γνωστός μέσα από τη νίκη του στο “Rising Star”, όταν ήταν μόλις 16 ετών. Παρά το νεαρό της ηλικίας του κατάφερε να χαράξει την δική του πορεία και να συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες και παράλληλα να κυκλοφορήσει τα δικά του τραγούδια.

Ακολούθησαν συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, ενώ τους τελευταίους μήνες συμμετέχει στο show του Alpha, Just the 2 of us, έχοντας στο πλευρό την αθλητικογράφο Δώρα Παντέλη.