Τίνα Μεσσαροπούλου: «Εγώ έχω δύο αυτοάνοσα, το ανακάλυψα τελευταία...»

«Δεν είναι και κάτι πλέον...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τίνα Μεσσαροπούλου: «Εγώ έχω δύο αυτοάνοσα, το ανακάλυψα τελευταία...»

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Τρίτης 12/3, μέσα από την εκπομπή Happy Day με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου στην Ελένη Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για τα αυτοάνοσα

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, μίλησε χθες, για το αυτοάνοσο, με το οποίο διαγνώστηκε στο παρελθόν αλλά και τις κρίσεις πανικού που βίωσε. Έτσι η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε και εκείνη στα δικά της αυτοάνοσα με τα οποία έχει διαγνωστεί.

«Αυτό αρχίζει και 'φορτώνει' και στο τέλος σου βγαίνει πολύ ακριβά. Όταν άρχισα να δουλεύω με τον εαυτό μου, έγιναν πολύ ωραίες οι σχέσεις με τα παιδιά μου. Όταν πέρασα εκείνη την περίοδο κρίσης, είπα ότι πρέπει να κάνω ψυχανάλυση. Πολύ κοντά χρονικά ήρθε και η διάγνωση για το αυτοάνοσο...» είπε η Μαρία Μπακοδήμου (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Έτσι η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε: «Εγώ έχω δύο αυτοάνοσα. Δεν είναι και κάτι πλέον. Εγώ ας πούμε ένα που το έχουν όλοι, το χασιμότο το έχουν όλοι. Εμένα αυτό μου δημιουργήθηκε από την εγκυμοσύνη. Και το άλλο το ανακάλυψα τελευταία. Έχω μια αυτοάνοση γαστρίτιδα. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα γιατί κάνω διατροφή. Δεν θέλει τηγανητά, αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς κάνω διατροφή πριν το ανακαλύψω έτσι ο γιατρός δεν είχε να μου πει και κάτι».

Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για την αλλάγη στην εμφάνισή της

Πριν απο λίγο καιρό η δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, και μίλησε για την αλλάγη στην εμφάνιση της και αποκάλυψε πως έχασε 10 κιλά σε σχεδόν έναν χρόνο

"Έχω δύο παιδιά, 16 και 14 χρονών. Έχω χάσει 10 κιλά τον τελευταίο έναν χρόνο και 3 μήνες. Τα κιλά που ακούς, είναι 10 κιλά λίπος με προσπάθεια. Εγώ είμαι στρατιώτης, αν βάλω κάτι στο μυαλό μου δεν υπάρχει περίπτωση να παρεκκλίνω από τον στόχο μου ούτε δευτερόλεπτο. Δεν είχα κάνει ποτέ δίαιτα ή διατροφή στη ζωή μου» είπε η δημοσιογράφος.

«Δεν ανέβαινα στη ζυγαριά. Μέχρι που κάποια στιγμή η κουμπάρα μου στην παραλία μου είπε πως πρέπει να κάνω γυμναστική. Είπα δεν πάει άλλο και ξεκίνησα πιλάτες. Εγώ δεν έτρωγα, τώρα τρώω. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Δεν έτρωγα και αποθήκευα πάρα πολύ λίπος. Εγώ πάχαινα χωρίς να το καταλαβαίνω. Δε ζυγιζόμουν κιόλας. Ο άντρας μου με ξέρει 20 χρόνια και μου λέει "τέτοιο σώμα δεν είχες ποτέ". Είμαι καλά γενικότερα. Η διατροφή είναι υγεία. Το πρωί ξυπνάω 5.30» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: