Ξεσπά ξανά η Εύη Δρούτσα για το "Ζάρι": «Την ημέρα της Eurovision δεν θα την έκανα καθόλου, θα την αφιέρωνα στους 57 νεκρούς στα Τέμπη...»

«Σκέφτεσαι ότι αυτά τα 57 παιδιά θα έβλεπαν τη Eurovision και θα είχαν άποψη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για τον τραγούδι στης Μαρίνας Σάττι, Ζάρι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, μίλησε για ακόμη μία φορά η Εύη Δρούτσα, αυτή την φορά στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Υπνεθυμίζουμε ότι η στιχουργός, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχε ένα έντονο ξέσπασμα σχετικά το τραγούδι, ενώ στην συνέχεια, ανακάλεσε τα όσα είχε πει. Ωστόσο το πρωί της Τρίτης 12/3, η Εύη Δρούτσα ξέσπασε ξανά καθώς όπως είπε δεν θα έπρεπε φέτος να συμμετέχει η Ελλάδα στον διαγωνισμό λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη που έγινε πέρυσι.

Νέο ξέσπασμα από την Εύη Δρούτσα για το "Ζάρι"

«Όσα χρόνια είμαι σε αυτή τη δουλεια, δεν έχω στεναχωρήσει πότε δημοσιογράφο. Δεν θέλω να μιλήσω για την Σάττι. Εγώ ακούω απ' όλον τον κόσμο πράγματα. Ένα θέλω να πω. Εγώ δεν ασχολούμαι με την πολιτική και το ξέρετε, την ημέρα της Eurovision δεν θα την έκανα καθόλου, θα την αφιέρωνα στους 57 νεκρούς.

Σε όλα αυτά τα παιδιά που σκοτώθηκαν στα Τέμπη και που θα έβλεπαν τη Eurovision. Για να πάρει λεφτά η Ελλάδα; Πού να τα δώσει; Στους νεκρούς; Στους πλημμυροπαθείς; Είμαστε για να γιορτάσουμε τώρα; Κάποιοι έπρεπε να το σκεφτούν. Σκέφτεσαι ότι αυτά τα 57 παιδιά θα έβλεπαν τη Eurovision και θα είχαν άποψη και δεν υπάρχουν. Τελείωσε.» ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με το τραγούδι "Ζάρι" η Εύη Δρούτσα απάντησε: «Είναι για μια ορισμένη ηλικία. Το τραγούδι θα ακουστεί σε όλα τα κλαμπ. Στην Ελλάδα θα πάει καλά. Καλή επιτυχία στον Φωκά Ευαγγελινό που κάνει τα πάντα αυτή τη στιγμή...»

Οι δηλώσεις της μητέρας της Μαρίνας Σάττι για το τραγούδι της στην Eurovision

Στην ίδια εκπομπή μίλησε χθες και η μητέρα της Μαρίνας Σάττι η οποία αναφέρθηκε στην επικείμενη συμμετοχή της κόρης της στην Eurovision 2024 με το ''Ζάρι'' αλλά και στα αρνητικά σχόλια, που έχουν ειπωθεί για το τραγούδι.

Η ίδια απάντησε πως δεν την ενδιαφέρουν οι κακές κριτικές και πως εκείνη είναι πολύ αισιόδοξη για την προσπάθεια της κόρης της. «Εμένα μου άρεσε το τραγούδι, είμαι αισιόδοξη. Δεν τα βλέπω τα αρνητικά σχόλια, δεν ακούω, δε με αφορούν. Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, δεν μας αγγίζουν», είπε η μητέρα της Μαρίνας Σάττι.