Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πολύ...» - Η αποκάλυψη για τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε για τον ρόλο της ως "Αλίκη Βουγιουκλάκη"

«Με αμφισβήτησαν πολύ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, στο πρωί της Τρίτης 12/3, στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα. Η ηθοποιός, μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα, την αγάπη της για το τραγούδι και την υποκριτική ενώ αναφέρθηκε και στην περιόδο που υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Από πολύ μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική και τη μουσική. Με το τραγούδι έχω στενή σχέση. Τραγουδούσαμε με τους γονείς μου στα ταξίδια που κάναμε. Σταμάτησα να τραγουδάω όταν οι γονείς μου πήραν διαζύγιο», είπε αρχικά

«Με αμφισβήτησαν πολύ. Μέχρι εκείνη την στιγμή ζούσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Όλοι μιλούσαν όμορφα για εμένα. Τότε έγινε χαμός με τις κριτικές που δεχόμουν. Δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πολύ» είπε σχετικά με τον ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Παπουτσάκη: Με λευκά έπιπλα και χρωματιστά χαλιά - Φωτογραφίες από το σπίτι με την τεράστια βεράντα που μένει με τα παιδιά της

«Είμαι ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται αρκετά στην αρνητικότητα. Εάν γινόταν τώρα αυτό που συνέβη τότε, δεν θα έβαζα τόσο τα πράγματα μέσα μου. Δεν ξέρω πως μπορείς να καταφέρεις να μην σε επηρεάζει μία τόσο σκληρή συμπεριφορά, είναι επίπονο» πρόσθεσε.

«Είμαι πολύ μαμά. Είναι μεγάλη πρόκληση να μεγαλώνεις ένα παιδί, μεγαλώνεις και εσύ μέσα από αυτό. Με τον ρόλο του γονιού γίνεσαι πιο σοφός, μαθαίνεις και η σχέση αυτή ξεπέρνα όλα τα συναισθήματα» εξομολογήθηκε σχετικά με τον ρόλο της ως μητέρα.

«Δεν αντιμετώπισα ποτέ την αναγνωρισιμότητα ως κάτι ξένο, μεγάλωσα μέσα σε αυτό. Γενικά είμαι πολύ στον κόσμο μου, πολύ αφηρημένη, δεν βλέπω γύρω μου, είμαι πολύ κοσμάρα. Τα ΜΜΕ μπορεί παλαιοτέρα να μου φέρθηκαν σκληρά, από τότε που έγινα μητέρα νομίζω ότι με σέβονται περισσότερο» κατέληξε η Κατερίνα Παπουτσάκη.