"Έσκασαν" τα ευχάριστα! - Γνωστή δημοσιογράφος θα γίνει για τρίτη φορά μητέρα

Δείτε την ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την ευχάριστη είδηση ότι θα γίνει για τρίτη φορά μητέρα, έκανε γνωστή η Μυρτώ Κάζη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H ίδια ανήρτησε μία φωτογραφία, με την οικογένεια και το σκυλάκι της, την οποία συνόδευσε με ένα μακριοσκελές κείμενο.

Η ανάρτηση της Μυρτούς Κάζη για την τρίτη εγκυμοσύνη της

«Με ατελείωτη χαρά, ενθουσιασμό, ανυπομονησία και συγκίνηση, μοιράζομαι μαζί σας πως σε λίγο καιρό ο Οδυσσέας και η Ιριάνα θα αποκτήσουν ένα αδερφάκι. Η οικογένειά μας μεγαλώνει και πλέον θα είμαστε 5. Ή πιο σωστά, 6!

Νιώθω απείρως ευγνώμων στο σύμπαν, τη φύση ή τον θεό, που με αξιώνει να γίνω μητέρα για τρίτη φορά και κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνά προσπαθώ να γίνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και η πιο σωστή και καλή μητέρα για τα παιδιά μου.

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο η Μυρτώ Κάζη - Η μακροσκελής ανάρτηση της δημοσιογράφου

Σε μια παγκόσμια συγκυρία κατάφορα άδικη για τις γυναίκες, και χωρίς να θέλω να διαχωρίσω τα δυο φύλα, νιώθω πως η φύση μάς χάρισε απλόχερα κάτι που κανένας άνδρας δεν μπορεί να νιώσει. Η φύση μάς έδωσε την ευλογία για 9 μήνες να έχουμε δυο καρδιές μέσα στο σώμα μας.

Κλείνοντας, θέλω να στείλω όλη μου τη θετική ενέργεια στις γυναίκες -κοντινές μου φίλες ή άγνωστες σε εμένα εκεί έξω- που ονειρεύονται και προσπαθούν να γίνουν μαμάδες. Όλα θα γίνουν, συνεχίστε να δείχνετε πίστη και δύναμη και όλα θα έρθουν. Από εμάς τους 6 λοιπόν. Αγάπη, αγκαλιές και χαμόγελα...» έγραψε μεταξύ άλλων η Μυρτώ Καζή.

Λίγα λόγια για την Μυρτώ Κάζη και την ζωή της

«Είμαι η Μυρτώ Κάζη και όποιος με γνωρίζει δύο πράγματα βλέπει σε εμένα. Το μητρικό μου ένστικτο, που όσο κι αν προσπαθώ να το περιορίσω, τόσο πιο έντονο γίνεται αλλά και την αγάπη μου για τη Δημοσιογραφία και την ελληνική γλώσσα. Ο συνδυασμός τους, είναι θα έλεγα το επάγγελμά μου! Είμαι Δημοσιογράφος, mommy blogger ενώ έχω δύο πολύ αγαπημένα στον κόσμο περιοδικά, το Yes I Do και το BOOM για τα οποία είμαι πολύ πολύ περήφανη! Εδώ και έναν χρόνο συνεργάζομαι όμως και με την CareDirect και μαζί κυκλοφορήσαμε ένα σούπερ περιοδικό για νέες μαμάδες ενώ ετοιμάζουμε δύο ακόμα!

Αν σε αυτά προσθέσει κανείς τα δύο μου Μπιθάκια, τον Οδυσσέα και την Ιριάνα, καταλαβαίνει πως έχω από απειροελάχιστο ως μηδενικό χρόνο για εμένα και για να κάνω πράγματα που με χαλαρώνουν! Δεν με πειράζει όμως, βρίσκω την απόλυτη ευτυχία στην οικογένειά μου και τη δουλειά μου και ευελπιστώ πως στο μέλλον θα καταφέρω να κάνω και κάτι για εμένα! Χορό ας πούμε ή προπόνηση στην πισίνα που τόσο αγαπώ.

Στα πιο “βαρετά” των βιογραφικών, να σας πω ότι έχω σπουδάσει ΜΜΕ στο Πάντειο και έχω κάνει μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία στο Λονδίνο, μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και κάποια Ιταλικά αλλά έχω φετίχ με τα σωστά Ελληνικά! Στη μέχρι τώρα καριέρα μου, έχω έναν στόχο, να είμαι όσο το δυνατόν πιο αληθινή γίνεται, να λέω τα πράγματα με το όνομά τους και να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, δημοσιογραφικά αλλά και ανθρώπινα για να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου ώστε να δείξω στις άλλες μαμάδες πως όλες “λίγο πολύ” περνάμε τα ίδια ακριβώς πράγματα».