Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι τόσο τρας και κιτς, που...» - Τα αιχμηρά σχόλια για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision

«Ξεπέρασαν κάποια όρια γι' αυτό και υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Breakfast at Star και συζήτησε με το πάνελ και την Εύη Δρούτσα για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Έκανε κάποια αιχμηρά σχόλια, λοιπόν, τα οποία βρίσκουν σύμφωνη την καλεσμένη, που προηγουμένως είχε ξεσπάσει και τόνισε πως το "τα τα τα" που ακούγεται στο κομμάτι είναι κλεμμένο από το τραγούδι που έχει γράψει για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα "Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά" (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision

«Αισθάνομαι ότι αυτό το τραγούδι είναι τόσο μπερδεμένο, είναι τόσο χαοτικό, είναι τόσο τρας και κιτς, υπερσύγχρονο που μπορεί να κερδίσει τη Eurovision.Νομίζω ότι είναι και αυτό που ζητάει η Eurovision. Ενδεχομένως εγώ να μην έφτιαχνα ποτέ ένα τέτοιο κομμάτι για να τραγουδηθεί, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή την Κύπρο. Το να το δω όμως εκεί, τα τελευταία χρόνια, η ίδια η Eurovision έχει αποδείξει ότι ζητάει το κάτι το διαφορετικό, το κάτι το ανώμαλο, το κάτι που θα ξεχωρίσει εκείνο το βράδυ. Οπότε μπορεί και να τους κάνει», είπε αρχικά.

«Νομίζω πως στην προσπάθεια τους να το κάνουν πολύ up to date το κομμάτι, ξεπέρασαν κάποια όρια γι' αυτό και υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις. Η Μπέσσυ Αργυράκη, που μιλήσαμε, ταυτίζεται απόλυτα με την άποψη της Εύης Δρούτσα. Μου είπε ξεκάθαρα "Φωκά, κάνε το θαύμα σου"», επισήμανε έπειτα.

Δείτε επίσης: «Δεν με αφορούν...» - Η πρώτη αντίδραση της μητέρας της στα αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή της στην Eurovision