Λίτσα Πατέρα για αποχώρηση Μαρίας Κορινθίου από Πρωινό: «Παιδάκια...Περσινά ξινά σταφύλια!»

«Για να φύγει η κοπέλα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο προσκήνιο έχει βρεθεί ξανά το όνομα της Μαρίας Κορινθίου μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις της ηθοποιού σχετικά με την παρουσία της στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τη συνεργασία, που είχε η ίδια με τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε τι είπε πρόσφατα).

Η κάμερα του Πρωινό Σουσού εντόπισε λοιπόν ένα μέλος της εκπομπής και συγκεκριμένα απέσπασε δηλώσεις από τη Λίτσα Πατέρα με τα όσα είπε να προβάλλονται την Τετάρτη 13/3. Η γνωστή αστρολόγος απάντησε λοιπόν σχετικά με την Κορινθίου και τη συνεργασία, που είχαν στο Πρωινό.

Η ίδια έδειξε να μην έχει αντιληφθεί κανένα σκηνικό, που θα μπορούσε να προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της ηθοποιού, ωστόσο τόνισε πως για να αποχώρησε η Μαρία Κορινθίου έτσι ξαφνικά, πιθανόν να είχε συμβεί κάτι.

Το νέο σχόλιο της Λίτσας Πατέρα για τη Μαρία Κορινθίου

«Παιδάκια, περσινά ξινά σταφύλια συζητάτε τώρα, δεν ξέρω. Εγώ έρχομαι αυτή την ώρα οπότε, ό,τι κι αν έχει γίνει δεν το ξέρω. Πάω να ντυθώ, να χτενιστώ και να πω τα δικά μου.

Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ξέρω τι λέει η Μαρία, δεν έχω μιλήσει μαζί της. Δεν ξέρω πως αντιμετώπιζε εκείνη μέχρι τις 10 η ώρα που πηγαίνω εγώ και 12 βγαίνω. Δεν το ξέρω αυτό.

Πάντως ουσιαστικά υπάρχει ηρεμία δεν έχω δει κανέναν καβγά στον αέρα. Ξέρετε, ρωτάτε λάθος άνθρωπο γιατί, όπως βλέπετε, εγώ για να ακούσω στο πλατό πάω στις 12. Αυτά έχουν τελειώσει. Για να φύγει η κοπέλα μάλλον κάτι είχε, όμως δεν το ξέρω ούτε και δεν έχω ακούσει κανέναν καβγά να γίνεται. Ούτε ο Γιώργος Λιάγκας μου έχει πει κάτι», είπε η Λίτσα Πατέρα.