Χάρης Χριστόπουλος - Η εξομολόγηση για τη ζωή του: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί είναι για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις»

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Χριστόπουλος - Η εξομολόγηση για τη ζωή του: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί είναι για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις»

Ο Χάρης Χριστόπουλος παραχώρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA. Ο αγαπημένος και επιτυχημένος φωτογράφος, μίλησε για την ζωή του σήμερα. Με την Ανίτα Μπραντ έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφα παιδάκια που λατρεύουν (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει).

Η συνέντευξη του Χάρη Χριστόπουλου

«Αυτή την περίοδο σπρώχνω καρότσια κι ετοιμάζω κρέμες, επάγγελμα πατήρ», ανέφερε αρχικά ο φωτογράφος έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου και συνέχισε: «Η βασική μου εργασία είναι το Anita Brand, που το έχω με τη γυναίκα μου. Κατά 99% δεν είναι εύκολο κάποιος να δουλεύει μαζί με τον σύντροφό του, εμείς σκοτωνόμαστε 57 φορές την ήμερα»

«Η Ανίτα ζηλεύει, προχθές είχα πάει σε ένα περίπτερο και μου είπε “σου έδωσε την τσίχλα λίγο διαφορετικά η κυρία του περίπτερου», αποκάλυψε αργότερα ο Χάρης Χριστόπουλος.

Σχετικά με τα επαγγελματικά του στο χώρο της μόδας και της φωτογραφίας, είπε: «Μερικά πρόσωπα δεν είναι καλά στη συνεργασία, όταν μου είπαν να συνεργαστούμε δεύτερη φορά είπα ότι έχω κλείσει μέχρι το 2028. Από την Ναόμι θυμάμαι ότι αργούσε πολλές ώρες, συμπεριφερόταν πραγματικά ως σταρ».

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, η ηλικία μου και ότι η γυναίκα μου με παντρεύτηκε μόνο για τα λεφτά μου», σχολίασε στο τέλος.

Το σπίτι που μένει

Η Ανίτα Μπραντ με τον Χάρη Χριστόπουλο έχουν ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz και αυτό γιατί ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα, όπως της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά. Πρόκειται για ένα loft αμερικάνικου τύπου που σίγουρα θα το ζηλέψεις!

Στα social media και οι δυο μοιράζονται κατά καιρούς με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους.

Πρόκειται για ένα διώροφο και άνετο loft, φωτεινό και με απρόσμενα στοιχεία να το κάνουν μοναδικό. Η διακόσμηση και το το όλο στιλ αποδεικνύει πως το ζευγάρι έχει πολύ καλό γούστο.