Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Μίλησα μαζί της, είναι...» - Η αποκάλυψη για την ψυχολογική κατάσταση της Άννα Μαρίας Βέλλη μετά το ντόρο με τον Άρη Μακρή

Η επικοινωνία που είχαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Μίλησα μαζί της, είναι...» - Η αποκάλυψη για την ψυχολογική κατάσταση της Άννα Μαρίας Βέλλη μετά το ντόρο με τον Άρη Μακρή

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τα επαγγελματικά τους σχέδια, αλλά και για την σχέση τους και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Η πρώτη, μάλιστα, ρωτήθηκε και για ένα πολύ επίκαιρο θέμα, αυτό της κακοποίησης της Άννα Μαρίας Βέλλη, και τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από το όνομα του Άρη Μακρή. Η ίδια εξήγησε πως επικοινώνησε με την πρώην σύντροφο του τραγουδιστή και αποκάλυψε ποια είναι η ψυχολογική της κατάσταση.

Η αποκάλυψη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για την ψυχολογική κατάσταση της Άννα Μαρίας Βέλλη

«Δεν έχουμε πρόταση για την τηλεόραση, δεν το κυνηγάμε», είπαν αρχικά για την ενασχόλησή του με την τηλεόραση και εξήγησαν: «Δεν είναι σκοπός μας. Δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε τηλεόραση, ετοιμάζουμε γενικώς άλλα πράγματα, ανοίγουμε μαγαζιά, εγώ ανοίγω εταιρείες... Έχουμε ιδέες στο μυαλό μας για να κάνουμε κάτι στην τηλεόραση, αλλά προτεραιότητά μας είναι το επιχειρείν. Δεν κάνουμε για πάνελ. Έχουμε κριθεί στο παρελθόν και δεν μας αρέσει να κρίνουμε και να σχολιάζουμε κάτι που δεν μας αφορά».

Όσον αφορά στον γάμο τους, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, απάντησε: «Μη ρωτάς εμένα για το αν θα φάτε κουφέτα, εκτός κι αν κάνω εγώ πρόταση γάμου στον Σάκη».

Στο τέλος της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην Άννα Μαρία Βέλλη, επισημαίνοντας: «Μίλησα μαζί της, είναι καλά, όσο μπορεί να είναι. Τη συνέντευξη του Άρη δεν την είδα (δείτε την εδώ)».