Δούκισσα Νομικού: Η κόρη της, Αναστασία μεγάλωσε και ντύθηκε πριγκίπισσα! - Η τρυφερή ανάρτηση της

«Η καρδιά μου θα σπάσει από την αγάπη που νιώθω για εσένα…»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Οι απόκριες πλησιάζουν και η Δούκισσα Νομικού, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της ντυμένη πριγκίπισσα. Η 5χρονή Αναστασία έχει μεγαλώσει αρκετά και φέτος επέλεξε να ντυθεί Έλσα από το Frozen, για τα παιδικά πάρτυ του τριημέρου.

Μπορεί να καρτά χαμηλό προφιλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή και την οικογένεια της, όμως ορισμένες φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμές από την καθημερινότητα της με τον σύζυγό και τα παδιά της (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού με την κόρη της

Έτσι λοιπόν, σήμερα 13/3, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με την κόρη της και έγραψε: «Μικρή μου πριγκίπισσα. Η καρδιά μου θα σπάσει από την αγάπη που νιώθω για εσένα… Είσαι η παντοτινή μου κολλητή. Σε αγαπώ!»

Η φωτογραφία με τα παιδιά της

Ωστόσο πριν απο λίγο καιρό η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στο προφίλ, μία φωτογραφία, με τα δύο της παιδιά Σάββα και την Αναστασία Θεοδωρίδη, τα οποία απολαμβάνουν τον ήλιο και το παιχνίδι σε έναν εξωτικό προορισμό, χωρίς, το μοντέλο, να δίνει περισσότερες πληροφορίες για την τοποθεσία.

«You are my sunshine, my only sunshine...», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της.

Δείτε εδώ την ανάρτηση: