"Καταπέλτης" ο Stan: «Το να "παίζεις" με τα μάτια είναι κέρατο, για μένα, αυτά είναι τα....»

«Βλέπεις από μια κρυφή κάμερα τον σύντροφό σου να φλερτάρει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Καλεσμένος στην εκπομπή του Fipster στο Youtube, βρέθηκε η ο γνωστός τραγουδιστής Stan, o οποίος μεταξύ άλλων μίλησε με τρυφερά λόγια για την σύζυγό του αλλά και για το πόσο εκείνη τον έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές στην ζωή του.

Στο ίδιο Podcast, βρέθηκε και η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία αναφέρθηκε στον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου και στο γεγονός ότι κατά καιρούς βγαίνουν στο φως διάφορα αβάσιμα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε για την σχέση τους).

Η εξομολόγηση του Stan για την σύζυγό του

«Έχω τη σύζυγό μου που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια να ξεπεράσω πάρα πολλά πράγματα, και τον εαυτό μου. Είναι πολύ σημαντικό όταν έχεις εκεί έναν άνθρωπο για σένα να σε στηρίζει στην πιο δύσκολη και σκοτεινή στιγμή, τη μέρα που τον χρειάζεσαι να είναι εκεί να σου πει, "ήταν μια δύσκολη μέρα αλλά πάμε παρακάτω, θα το παλέψουμε"...»

«Το να "παίζεις" με τα μάτια είναι κέρατο. Για μένα, αυτά είναι τα όριά μου σαν άνθρωπος. Έχει τελειώσει η σχέση για μένα. Βλέπεις από μια κρυφή κάμερα τον σύντροφό σου να φλερτάρει, νιώθεις απαίσια, αυτός ο άνθρωπος γιατί να σε υποβάλλει σε κάτι τέτοιο; Αν σέβεσαι τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, σημαίνει ότι δε θα έκανες ποτέ κάτι, αν μετράει αυτός ο άνθρωπος για σένα, που δε θα ήθελες να σου κάνει» πρόσθεσε.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day.

Ο πρώτος χορός στο γλέντι και η αφιέρωση στη νύφη

Υπενθυμίζουμε ότι ο Stan και η σύντροφός του, Βέρα Σωτηροπούλου, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Πάρο, σε μία φαντασμαγορική τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

Μετά την εκκλησία ακολούθησε και το γλέντι. Εκεί τραγούδησαν οι Alcatrash με frontman τον Πέτρο Πυλαρινό, ενώ στη σκηνή ανέβηκε και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία τραγούδησε για το ζευγάρι, αλλά και για τους υπόλοιπους καλεσμένους. Μία από τις στιγμές που "έμεινε" είναι εκείνη που ερμήνευσε το κομμάτι "Κόκκινη Γραμμή".

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο γαμπρός ανέβηκε και εκείνος στην πίστα για να τραγουδήσει και έκανε μία χιουμοριστική αφιέρωση στη νύφη, λέγοντάς της: «Μωρό μου σε αγαπώ πολύ πολύ πολύ. Αν δεν σε είχα εγώ και σε είχε κάποιος άλλος θα έλεγα...» και ξεκίνησε να τραγουδά το κομμάτι του "Και ζηλεύω που σ' έχει". Φίλοι και γνωστοί τους δημοσίευσαν διάφορα στιγμιότυπα στα social media.

TAGS