Νέα "πυρά" εξαπέλυσε η Εύη Δρούτσα για το "Ζάρι": «Αυτό το τραγούδι είναι όλο μηχανικό, κομπιουτεράδικο...»

«Ποιος θα το παίξει αυτό το πράγμα;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Νέα

Τα "καρφιά" της πέταξε και πάλι η Εύη Δρούτσα στην Μαρίνα Σάττι και στο "Ζάρι" καθώς από την πρώτη στιγμή, η γνωστή στιχουργός, είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια της για την φετινή Ελληνική συμμετοχή στην Eurovision (δείτε εδώ). Το πρωί της Τετάρτης 13/3, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Βreakfast@star και εξέφρασε ξανά την άποψή της για το κομμάτι.

Νέα "καρφιά" από την Εύη Δρούτσα για το τραγούδι της Eurovision

«Η Μαρίνα Σάττι, από αυτά που έχω ακούσει, ήταν μια καινούργια αύρα. Από εκεί και πέρα, ήθελα να συνεχίσει με ένα ελληνικό τραγούδι, ελληνικό δεν εννοώ απαραίτητα ελληνικό στίχο, αλλά να έχει όλα τα ελληνικά στοιχεία. Στο video clip, δε ξέρω τι έχει κάνει, Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, μπορούσαμε να αρχίσουμε από τα Μετέωρα, να πάμε στην Κρήτη, να πάμε σε μέρη που ο κόσμος λατρεύει. Αυτό το τραγούδι είναι όλο μηχανικό, κομπιουτεράδικο. Δε ξέρω τι θαύμα θα κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός στη Eurovision και τι θα δούμε στη σκηνή»

«Πρέπει να είναι κομπιουτεράδικο ένα τραγούδι για να μη βαριόμαστε; Είναι όλο κομπιουτεράδικο. Βραβείο πρέπει να πάρουν που το έγραψαν 9 στιχουργοί, για το πως τα συνδέσανε όλα. Δε ξέρω αν οι άνθρωποι που το γράψανε, που είναι πολλοί, αν θα συμφωνήσουν για το πως θα βγει αυτό. Αν μου έλεγαν να γράψω κάτι στη Μαρίνα Σάττι για να πάει στη Eurovision, θα ήταν αυτό που μας έχει συνηθίσει η Μαρίνα Σάττι, και θα έβαζα όργανα που θα το έκαναν πιο ζωντανό, θα το έκαναν ραπ ας πούμε.

Μου αρέσει το ελληνικό στοιχείο, και θα έκανα ένα κλιπ που θα άρχιζε από Κρήτη, Καλαμάτα κτλ. Ποιος είπε ότι το μπουζούκι δε μπορεί να γίνει ραπ; Όλα μπορούν να γίνουν. Ποιος θα το παίξει αυτό το πράγμα; Θα έχουν ορχήστρα; Δε ξέρω πως θα είναι» ανέφερε.