Βενετία Καμάρα: «Πέρασα κατάθλιψη! Ήμουν σε έναν λάκκο, 4 η ώρα το απόγευμα δεν είχα...»

Η εξομολόγηση της youtuber

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
 Βενετία Καμάρα: «Πέρασα κατάθλιψη! Ήμουν σε έναν λάκκο, 4 η ώρα το απόγευμα δεν είχα...»

Η Βενετία Καμάρα, μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες YouTubers στην Ελλάδα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε τι είπε για πρώην σύντροφό του) στον ΑΝΤ1, The 2night show. Μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε, ενώ αναφέρθηκε και στην καριέρα που έχει χτίσει στα social media.

Η εξομολόγηση της Βενετίας Καμάρα για την κατάθλιψη,

«Ήμουν βαθιά χωμένη. Νομίζω πως όσα ανοιχτά τα λέμε, τόσο πιο εύκολο είναι να πει ένας άνθρωπος πως "το βιώνει και ένας άλλος και θα πάω να ζητήσω βοήθεια". Ήμουν σε έναν λάκκο, 4 η ώρα το απόγευμα δεν είχα σηκωθεί καν από το κρεβάτι. Μπορεί αυτό να συνέβαινε δυο μήνες και στο Youtube να ήμουν “γεια σας! Τι κάνετε; Καλοσήρθατε!". Καταλαβαίνεις και ο ίδιος ότι κάτι δεν πάει καλά. Εγώ δεν το θεωρούσα φυσιολογικό.

Ένιωθα άλλος άνθρωπος. Νιώθεις σαν να έχει μπει άλλος άνθρωπος μέσα στο σώμα σου. Εκεί ξυπνάς και λες ή θα συνεχίσω να είμαι έτσι στα πατώματα ή θα σηκωθώ, από όπου μπορείς να σηκωθείς. Υπάρχουν και εφαρμογές στο κινητό για να ζητήσεις βοήθεια. Είναι σημαντικό να ζητήσεις βοήθεια», εξομολογήθηκε η Βενετία Καμάρα.

«Σχετικά γρήγορα ξαναβρήκα τον εαυτό του. Ήμουν 1,5 χρόνο χάλια και έγινα καλά σε ένα 2μηνο. Ήμουν σε ένα στάδιο που ένιωθα περισσότερο ο εαυτός μου», αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η αγάπη που έχει με τα τατουάζ

Η Βενετία Καμάρα έχει κάνει πολλά τατουάζ στο σώμα της, με το πρώτο που έκανε να είναι στην ηλικία των 16 ετών με την μαμά της να την συνοδεύει.

«Το πρώτο μου τατουάζ ήταν στο λαιμό στα 16 μου. Πήγα με τη μαμά μου που ήταν τέρμα cool. Από τον μπαμπά μου το έκρυβα τουλάχιστον 1,5 χρόνο. Κάποια στιγμή μου είπε “το έχω δει να ξέρεις”. Τα τατουάζ μου δεν συμβολίζουν απολύτως τίποτα. Έκανα ένα τατουάζ στη Νέα Υόρκη που είχα πάει για λίγες μέρες», αποκάλυψε.