Lord Tzane: Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη για τον θάνατο του διάσημου Tik Toker - Το χωριό "φάντασμα" της Ιταλίας που άφησε την τελευταία του πνοή

Θλίψη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Lord Tzane: Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη για τον θάνατο του διάσημου Tik Toker - Το χωριό

Η είδηση για τον τραγικό θάνατο του διάσημου Έλληνα Tik Toker Lord Tzane στην Ιταλία, μετά από πτώση από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα, έχει προκαλέσει τεράστιο σοκ στην κοινωνία. Ο Χρήστος Κόγιας ήταν ο πρώτος που έκανε γνωστό το γεγονός γράφοντας στα social media του: «Καλησπέρα παιδιά. Δυστυχώς, ο Tzane δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη», ενώ ο Αλέξανδρος Κοψιάλης επιβεβαίωσε, λίγο αργότερα, τα λεγόμενά του με την εξής ανάρτηση:

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη για τον θάνατο του Tik Toker Lord Tzane

«Δεν είναι τρολ, ούτε κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του το έχει αποτυπώσει με τέτοιον τρόπο που μοιάζει με πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα»

Αλέξανδρος Κοψιάλης Lord Tzane

Αλέξανδρος Κοψιάλης Lord Tzane θάνατος

Ένας επίσης γνωστός Tik Toker, μιλώντας στο Live News, αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη εκεί: «Σύμφωνα με αυτά που έχουν δημοσιευτεί, πήγαν για ένα γύρισμα σε αυτό το χωριό για να γυρίσουν ένα βίντεο. Τα βίντεο έχουν να κάνουν με το πόσο ακραίος μπορείς να γίνεις, καθώς οι πλατφόρμες το προωθούν αυτό. Ο Tzane ήταν 20 ετών και κάτι. Ήταν μία ομάδα τεσσάρων ατόμων και κάποιος που κινηματογραφεί. Κατά την ώρα των γυρισμάτων έγινε το μοιραίο. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά. Το θέμα είναι να μην διακινδυνεύουν τις ζωές τους και οι ίδιοι και αυτοί που τους βλέπουν».

Δείτε επίσης: Αυτοκτόνησε πολύ γνωστός Tik Toker - Το είχε ανακοινώσει "έμμεσα" στο τελευταίο του βίντεο

Πού συνέβη το μοιραίο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, το χωριό - πόλη στην περιοχή της Καλαβρία, στο οποίο σκοτώθηκε, είναι εγκαταλελειμμένο, καθώς εκκενώθηκε το 1971, όταν και κηρύχθηκε ως "ακατοίκητη πόλη", και η πρόσβαση σε αυτό είναι δύσκολη και απαγορευτική. Οι ζημιές που προκλήθηκαν από τους σεισμούς του 1783, οι κατολισθήσεις και οι πλημμύρες που έλαβαν χώρα εκεί ήταν που κατέστησαν το συγκεκριμένο μέρος επικίνδυνο.