Μαρινέλλα: Ασταμάτητα τα χειροκροτήματα στο νυχτερινό κέντρο - Η πρώτη της εμφάνιση στην πίστα μετά το ατύχημά της

Αποθεώθηκε από τους θαμώνες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Η Μαρινέλλα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία της εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε, το οποίο την οδήγησε στο νοσοκομείο (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη). Λόγω αυτού, μάλιστα, είχε ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου, ωστόσο, περίπου 40 μέρες μετά δηλαδή, η σπουδαία ερμηνεύτρια επέστρεψε στη μουσική σκηνή και αποθεώθηκε. Η εκπομπή του ALPHA, Happy Day, παρουσίασε κάποια αποσπάσματα από την εμφάνισή της, με τα χειροκροτήματα να είναι ασταμάτητα.

Αποθέωση στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Μαρινέλλα μετά την επιστροφή της στην πίστα

«Είμαι χαρούμενη γιατί είναι πάρα πολύ καλά η κυρία Μαρινέλλα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ξαναρχίζουμε. Είμαστε power για να πάμε μέχρι τέλος Μαΐου παρακαλώ», δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα για την επιστροφή της συνεργάτιδά της.

Τα νυχτοπερπατήματά της δίπλα στον Αντώνη Ρέμο και στην Ελένη Φουρέιρα

Η θρυλική και πολύ αγαπημένη σε όλους Μαρινέλλα το βράδυ της Παρασκευής 12/1 διασκέδασε στο Nox, στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Η κάμερα του I love ΣουΚου εξασφάλισε μάλιστα αποκλειστικά πλάνα, που προβλήθηκαν το Σάββατο 13/1.

Πολύ ιδιαίτερη ήταν η στιγμή, που ο Ρέμος και η Φουρέιρα κατέβηκαν από τη σκηνή δίνοντας το μικρόφωνο στη Μαρινέλλα. Η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια με μία και μόνο ερμηνεία της κατέπληξε το κοινό, που διασκέδαζε στο μαγαζί.

Δείτε επίσης: Αντώνης Ρέμος: ''Πανικός'' με την ανακοίνωση του στο Nox - Γνωστός επιχειρηματίας κέρασε όλο το μαγαζί με μία μόνο εξαίρεση (Βίντεο)

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο ο σεβασμός, που έδειξαν ο Ρέμος και η Φουρέιρα στη Μαρινέλλα ήταν τεράστιος. Ο πρώτος μάλιστα έχει μια στενή και πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί της, η οποία κρατάει πολλά χρόνια πίσω.