Θρήνος για την Δανάη Παππά: «Είσαι, ήσουν και θα είσαι ο πιο αγαπημένος άνθρωπος στη ζωή μου...»

Η σπαρακτική ανάρτηση της ηθοποιού

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Δύσκολες ώρες βιώνει η γνωστή ηθοποιός Δανάη Παππά, αφού έφυγε από την ζωή η αγαπημένη της γιαγιά. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια, το βράδυ της Πέμπτης 14/3 μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Δανάης Παππά για την γιαγιά της

Η ηθοποιός λοιπόν, δημοσίευσε στο προσωπικό στο προφίλ της, φωτογραφίες και βίντεο με την αγαπημένη της γιαγιά με τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο αφιερωμένο σε εκείνη, θέλοντας έτσι να την αποχαιρετήσει και δημόσια.

Δείτε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας: «Έφυγε ξαφνικά ένας ακόμα συνάδελφός μας» - Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός

«Είσαι, ήσουν και θα είσαι ο πιο αγαπημένος άνθρωπος στη ζωή μου.
Σε ευχαριστώ που μου έμαθες τι σημαίνει πραγματική ανιδιοτελή αγάπη, που κράτησες τα πιο μεγάλα και τα πιο μικρά μου μυστικά.
Λένε πως ο θεός δεν μπορεί να είναι παντού, γι’ αυτό έστειλε τις γιαγιάδες.. και τώρα σε πήρε πάλι κοντά του.. Να βαλεις εκεί πανω μια ταξη. Οπως εβαζες μέχρι και την τελευταια στιγμή στην οικογενεια μας.
Είσαι, ήσουν και θα είσαι η δεύτερη μου μάνα.
Θα σε θυμάμαι με ένα ποτήρι στο κεφάλι, να χορεύεις γκρεμιστα γκρεμιστα ολα πια, να μιλας κορακιστικα και να δίνεις κρυφά φαγητό στον σπίθα και εγω να κανω πως δεν σε βλεπω. Θα σε θυμαμαι να λες τα πραγματα οπως ειναι, και να μην φοβασαι τιποτα, παντα με σκέρτσο!
Για παντα δική σου Ζαζούκι μου, σ´αγαπάω That’s it

Ps.: Ξερεις τί πρεπει να πεις και σε ποιούς εκει πανω, δεν σε φοβάμαι...»