Κέιτ Μίντλετον: Κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική; Τρόμος με το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δεν μπορεί ούτε να μιλήσει ούτε να θυμηθεί το όνομά της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@princeandprincessofwales
Instagram/@princeandprincessofwales

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με φωτογραφία της που αναρτήθηκε πρόσφατα από τον Παλάτι, λίγο μετά τη νοσηλεία της σε ιδιωτική κλινική (δείτε εδώ την φωτογραφία), νέα θεωρία για το τι πραγματικά συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω!

Ένα βίντεο στο TikTok αναφέρει ότι γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Σύμφωνα λοιπόν με μια Ισπανίδα δημοσιογράφο ονόματι Camila Segovia, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν μπορεί να μιλήσει ούτε να θυμηθεί το όνομά της.

Από τη μία, αυτή η θεωρία αυτή εξηγεί το γεγονός ότι η Κέιτ δεν έχει κάνει ούτε μία εμφάνιση μετά τα Χριστούγεννα και την ανακοίνωση του Ιανουαρίου για τη μυστηριώδη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και την πολυήμερη νοσηλεία και ανάρρωσή της, έστω και μέσα από ένα βίντεο, που θα έδινε ένα τέλος στην ασυγκράτητη φημολογία από την άλλη, όμως, η φερόμενη αυτή ως είδηση δεν έχει καμία εγκυρότητα, καθώς τίθεται υπό αμφισβήτηση ακόμα και η ύπαρξη της λεγόμενης Ισπανίδας δημοσιογράφου.

Το βίντεο που μιλά για την ψυχική υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον: «Είναι ζωντανή;»

Σε ένα σύντομο μήνυμα που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε πως προσπάθησε να επεξεργαστεί τη φωτογραφία, στην οποία εμείς αναφερθήκαμε παραπάνω και ευθύνεται για τα πολλά ρετούς, τα οποία οδήγησαν στην απόσυρση αυτής από πέντε από τα μεγαλύτερα πρακτορεία, μεταξύ αυτών το Γαλλικό Πρακτορείο, τα οποία τη δημοσίευσαν.

Το εν λόγω φιάσκο επέτρεψε έναν νέο κατακλυσμό θεωριών για τη σύζυγο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, οι οποίες συγκεντρώνονται στο διαδίκτυο υπό τον τίτλο “Katespiracy”, δηλαδή Κέιτ και «συνωμοσία».

Για ορισμένους, η Κέιτ αναρρώνει από μια διατροφική διαταραχή ή αναρρώνει από μια πλαστική επέμβαση. Για άλλους, η απουσία της αποτελεί ένδειξη ότι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ καταρρέει. Άλλοι, στο τέλος, διερωτώνται ακόμα κι αν είναι ζωντανή.

Η δημοσίευση της φωτογραφίας από το παλάτι του Κένσινγκτον υποτίθεται ότι θα κάλμαρε τις φήμες και θα καθησύχαζε. Όμως, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σύντομα αποκάλυψαν ασυνέπειες, όπως την κακή ευθυγράμμιση του φερμουάρ στο σακάκι της Κέιτ.

Το γεγονός ότι η πριγκίπισσα παραδέχθηκε μια παραποίηση, χωρίς ωστόσο να δημοσιεύσει την πρωτότυπη φωτογραφία, ούτε να εξηγήσει τους λόγους της συγκεκριμένης δημοσίευσης, το μόνο που έκανε ήταν να ενισχύσει τις αμφιβολίες των χρηστών του διαδικτύου.