Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Το χιούμορ είναι ασπίδα και με έχει σώσει από...» - Η εξομολόγησή της στην Ελένη Μενεγάκη

«Μου λέγανε μικρή: τι ωραίο κοριτσάκι!»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Το χιούμορ είναι ασπίδα και με έχει σώσει από...» - Η εξομολόγησή της στην Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 15/3, η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε ανοιχτά τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για τα προσωπικά της.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Ιωάννας Ασημακοπούλου

«Μου λέγανε μικρή: τι ωραίο κοριτσάκι! Όταν ντρεπόμουν, κρυβόμουν πίσω από το κουκλοθέατρο, εκεί ένιωθα ασφάλεια. Ήμουν πιο αυστηρή με τον εαυτό μου για το πώς πρέπει να είμαι και πώς να διαμορφώσω το μέσα μου», ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Δεν έχω κάτι να κρύψω αλλά δεν έχω βρει...» - Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

«Το θέατρο καταφέρνει να βγάλεις συναισθήματα που δεν έχεις νιώσει και πολεμάς την ντροπή σου. Βάζεις πράγματα από τον εαυτό σου αλλά πάντα έχω την ασφάλεια του ρόλου. Ήθελα να κάνω και διαφορετικά πράγματα...Οι προτάσεις για την τηλεόραση ήταν για κωμικούς ρόλους αλλά στο θέατρο είχα κάνει πολλές δραματικές παραστάσεις. Η αλήθεια όμως είναι πως η αντιμετώπιση είναι μία και είναι ωραίο να αλλάζεις γιατί αλλάζοντας εξελίσσεσαι. Άλλωστε, και η κωμωδία έχει δράμα μέσα» πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Στη ζωή μου γελάω πολύ. Όλοι οι φίλοι μου έχουν αίσθηση του χιούμορ. Και το ζητώ και στις σχέσεις μου αυτό. Ζητάμε από τον άλλον συνήθως αυτό που έχουμε και εμείς. Το χιούμορ είναι ασπίδα και με έχει σώσει από πολλές καταστάσεις στη ζωή μου. Ο θυμός δεν είναι μόνο αρνητικό συναίσθημα αλλά είναι και θετικό, γιατί εάν δεν θυμώσουμε με τα πράγματα, δεν θα τα αλλάξουμε» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Λίγα λόγια για την Ιωάννα Ασημακοπούλου

Γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1984 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ κατάγεται από τη Ναύπακτο. Τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και γι' αυτό το λόγο έδωσε εξετάσεις στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Γιώργου Κιμούλη ξεκινώντας τις σπουδές της. Αποφοίτησε το 2006 ξεκινώντας την πορεία της ως ηθοποιός σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο.

Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά εποχής του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον, στον ANT1, τη σεζόν 2007-2008. Εκεί είχε έναν από τους ρόλους των μαθητριών του ιδρύματος της σειράς, αυτόν της Ελένης Σγουροπούλου. Την ίδια περίοδο, πέρα από την παρουσία της στη σειρά εποχής του ANT1, έπαιξε στα επεισόδια "Κανείς δεν είναι τέλειος" και "Η εκδίκηση του προλεταριάτου" της σειράς αυτοτελών επεισοδίων Safe Sex TV Stories. Την αμέσως επόμενη σεζόν υποδύθηκε τη Τζούλια, μία εργαζόμενη στο περιοδικό Mister, στην καθημερινή σειρά του ANT1 Λόλα.

Ο ρόλος που την έκανε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό ήταν αυτός της Αντωνίας Τσιρίδου στην κωμική σειρά του Alpha TV Το σόι σου. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2014 πέρασε από casting για ένα ρόλο στη νέα τότε σειρά του Alpha TV με σκηνοθέτη τον Νίκο Ζαπατίνα, παίρνοντας το ρόλο της νύφης της οικογένειας Τριανταφύλλου. Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της: "Στην Αντωνία χρωστώ πολλά. Εξαιτίας της έχω γίνει ευρύτερα γνωστή.