Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Δεν ήταν δυνατόν να είναι ο άντρας μου...» - Ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό του My Style Rocks

«Δεν θα ήθελα δίπλα κάποιον άλλον...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Δεν ήταν δυνατόν να είναι ο άντρας μου...» - Ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό του My Style Rocks

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Ζέτα Θεοδωροπούλου, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Η παίκτρια, για τις ανάγκες του σημερινού Gala, εμφανίστηκε στο πλατό μαζί με τον γιο της φορώντας το νυφικό του γάμου της. Η ίδια προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική εξομολόγηση, και ξέσπασε σε κλάματα (δείτε εδώ ποια πάικτρια αποχώρησε).

Η συγκίνηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου στο πλατό του My Style Rocks

«Ίσως να μην είναι η ώρα να το πω... Είμαι συγκινημένη και χαίρομαι. Είναι η πρώτη φορά που στην ουσία εκθέτω ένα από τα τρία μου παιδιά. Σε γενικές γραμμές δεν τα έχω βγάλει ποτέ στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο τα προστατεύω. Σήμερα επέλεξα να έχω τον γιο μου κοντά μου επειδή δεν ήταν δυνατόν να είναι ο άντρας μου. Δεν θα ήθελα δίπλα κάποιον άλλον, παρά μόνο κάποιον από τους γιους μου»

«Πηγαίνω σε κάποιες ωραίες αναμνήσεις, εννιά χρόνια πίσω, είχα περάσει πάρα πολύ ωραία στον γάμο μου. Ήθελα στα επτά χρόνια να κάναμε ένα πάρτι και είχα πει πως ξαναπαντρεύομαι, τόσο ωραία είχαμε περάσει»

Ντυμένος γαμπρός ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο πλατό

Νωρίτρα, πρώτη στο πλατό εμφανίστηκε η Ανδριάνα Παναγιώτου η οποία είχε στο πλευρό της τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Έκπληκτη η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε τον δημοσιογράφο αν υπάρχει κάτι μεταξύ τους. «Ναι υπάρχει. Πρέπει να το πούμε τώρα; Θα μπορούσε να ήταν κανονικός ο γάμος, απλά είναι νωρίς ακόμα. Είναι μικρή» απάντησε ο ίδιος.«Οπότε είμαι μαζί με τον Λάμπρο νιώθω ασφάλεια», απάντησε η Αδριάνα Παναγιώτου

«Πολύ αινιγματικά μου τα λένε και τον ξέρω πολλά χρόνια τον Κωνσταντάρα και δεν ξέρω τι να κάνω αυτή τη στιγμή. Με έχετε μπερδέψει», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης της παίκτριας τόσο από τις υπόλοιπες κοπέλες όσο και από τους κριτές ανέφερε: «Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξανακάνει και επειδή δεν προβλέπεται, το έκανα για να με δει η μανούλα μου».