Βασίλης Καρράς: Αυτό είναι το μνήμα του τραγουδιστή - ''Τσακίζει'' κόκκαλα η επιγραφή στον τάφο του

«Μας λείπεις άρχοντα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από την ημέρα, που ο Βασίλης Καρράς άφησε την τελευταία του πνοή με την αξεπέραστη λαϊκή φωνή του να σιγεί για πάντα στις 24 Δεκεμβρίου, όταν ο καλλιτέχνης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Το αντίο του κόσμου, που λάτρεψε τον Βασίλη Καρρά ήταν τεράστιο τόσο τη στιγμή, που διέρρευσε η είδηση, όσο στην κηδεία του και στο μνημόσυνο που τελέστηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, στον τόπο καταγωγής του.

Εκεί λοιπόν βρίσκεται το μνήμα του αείμνηστου καλλιτέχνη, το οποίο επισκέφτηκε ο Νίκος Κοκλώνης το Σάββατο 16/3 δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία του στο instagram. Συγκίνηση προκαλεί τόσο το μήνυμα του παρουσιαστή, όσο και η επιγραφή στον τάφο του Καρρά.

Δείτε επίσης: Ποιος ήταν ο Βασίλης Καρράς; - Η ηλικία, η καταγωγή, ο γάμος του και η καριέρα του

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη από τον τάφο του Βασίλη Καρρά

«Μας λείπεις άρχοντα», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Βασίλης Καρράς - Τάφος

Αυτός θα είναι ο τίτλος της βιογραφίας του Καρρά

Την βιογραφία του Βασίλη Καρρά θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο συγγραφές και πολύ καλός φίλος του, Θάνος Κανούσης, με την έγκριση της οικογένειάς του, όπως αποκάλυψε το πρωί του Σαββάτου 6/1/24, στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Ο συγγραφέας ανέφερε, ότι η βιογραφία του αγαπημένου τραγουδιστή είναι έτοιμη ωστόσο είχαν επιλέξει να μην την εκδώσουν ώστε να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του.

«Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, συγκεντρώσαμε μεγάλο υλικό κι αυτό το υλικό το καλοκαίρι που μας πέρασε μαζί με τον Βασίλη παρόντα αποφασίσαμε να μην το εκδώσουμε για δύο λόγους: Ο πρώτος ήταν να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι ήθελε να είναι παρόν στην παρουσίαση. Η οικογένεια θα αποφασίσει πότε θα εκδοθεί το βιβλίο. Τότε θα μιλήσουμε και θα πούμε πολλά» ανέφερε αρχικά.

Εκείνος το αποφάσισε, μου είπε "έλα ξεκινάμε". Ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Συγκινούνταν όταν περιέγραφε τα παιδικά του χρόνια... Ξεκινήσαμε το βιβλίο με ένα Βασίλη Καρρά υγιέστατο και φτάσαμε το 2023 με όλα τα γνωστά προβλήματα της υγείας του. Έχει μιλήσει για τα πάντα γιατί αυτός ήταν ο Βασίλης, ήθελε να είναι όλα στο φως. Ο τίτλος της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά θα είναι "Καλησπέρα και καλή βραδιά"» αποκάλυψε ο συγγραφέας.