Εύη Δρούτσα: «Είναι τελείως του...τρελού! Μια στριγκλιά» - ''Χτυπάει'' ξανά κατά του τραγουδιού της Σάττι για την Eurovision

«Είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, το οποίο δεν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Εύη Δρούτσα ήταν από τα πρώτα άτομα, που έσπευσαν να σχολιάσουν το κομμάτι της Μαρίνας Σάτι, με το οποίο πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 (δείτε εδώ το πρώτο της ξέσπασμα).

Ανάμεσα στα όσα έχει πει η Δρούτσα βλέπουμε να έχει σταθεί τόσο στον στίχο, όσο και στη μουσική πίσω από το ''Ζάρι'' αλλά και στο γεγονός, πως το εν λόγω κομμάτι της θυμίζει το ''Τα, τα, τα'' του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, που έχει υπογράψει η ίδια.

Μέσα από τη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε η Εύη Δρούτσα στην On Time και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού αναφέρθηκε - για μία ακόμη φορά - στα σημεία που διαφωνεί με το τραγούδι, που θα στείλει φέτος η Ελλάδα στην Eurovision.

Οι νέες δηλώσεις της Εύης Δρούτσα για το ''Ζάρι'' της Μαρίνας Σάττι

Πώς σου φάνηκε το τραγούδι «Ζάρι» που ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στη φετινή Eurovision;

Εσύ τι λες για το τραγούδι αυτό, τι να σου πω; Δεν μου αρέσει.

Δήλωσες ότι είναι κλεμμένο δικό σου τραγούδι;

Όχι, δεν είπα ότι είναι κλεμμένο, είπα: «Το τα τα τα βρήκε να βάλει;». Αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό γιατί το λέει με τον Ramadan ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και το ξέρουν παντού. Τους ήρθε να βάλουν το «τα, τα, τα»; Δεν μπορούσε να βάλει κάτι πιο εμπνευσμένο; Αυτό είπα… Σιγά το τραγούδι, λες και μου πήραν το «Τολμώ». Το τραγούδι είναι ένα συνονθύλευμα, που δεν μου αρέσει, όχι οργάνων γιατί αν ήταν οργάνων, θα έλεγες εντάξει. Είναι ένα ηλεκτρονικό συνονθύλευμα, συνέχεια 3-4-5, αλλάζει «γέφυρες», ούτε ξέρω πόσες. Είναι τελείως του… τρελού.

Δεν αφήνει την τραγουδίστρια να μιλήσει, η οποία βγάζει στην αρχή μία φωνή -όπου ρώτησα αν υπάρχει αυτή η φωνή στις νότες και μου απάντησαν: «Εντάξει, μωρέ μόνη της…». Μια στριγκλιά. Βάλε την ωραία σου τη φωνούλα που την έχεις… δεν φαίνεται καθόλου η φωνή της. Αυτή τη βάλαμε…τη βάλαμε;… μόνη της μπήκε. Στους περισσότερους που μίλησα, μου είπαν ότι αυτή ετοιμάζει την καριέρα της στο εξωτερικό τώρα, γι’ αυτό. Το τραγούδι θα παιχτεί στα κλαμπ σίγουρα. Ελπίζω, εύχομαι -και θα γίνει- να το διορθώσει ο Φωκάς γιατί η κοπέλα είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, το οποίο δεν χορεύει.

Εύη Δρούτσα - Μαρίνα Σάττι - Eurovision