Εκτός J2US ο Γιάννης Ξανθόπουλος - Η απόφαση μετά την εμπλοκή του σε θανατηφόρο τροχαίο

Τι θα συμβεί στο μέλλον με τον τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, που το τελευταίο διάστημα συστήθηκε ξανά στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Just the 2 of us, απασχόλησε τα μέσα πριν από λίγες ημέρες λόγω του τροχαίου δυστυχήματος, που ενεπλάκη και ο τραγουδιστής.

Από τη συμπλοκή έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος, ο οδηγός του αυτοκινήτου, που επέβαινε ο άτυχος φέρει χτυπήματα και ο Γιάννης Ξανθόπουλος φέρει με τη σειρά του τραύματα, καθώς έχει υποστεί τεράστιο σοκ.

Δείτε επίσης: Γιάννης Ξανθόπουλος: Που βρίσκεται λίγα 24ωρα μετά το τροχαίο δυστύχημα - Δεν σηκώνει ούτε το τηλέφωνο

Τι θα συμβεί με τη συμμετοχή του Γιάννη Ξανθόπουλου στο J2US

Μέσα από το ρεπορτάζ του Χαμογέλα και πάλι το Σάββατο 16/3 έγινε γνωστό, πως απόψε είναι αδύνατον να παρευρεθεί ο τραγουδιστής στο J2US και μάλιστα αναμένεται να συζητηθεί η συμμετοχή του στο show.

«Είναι εγκληματίας, πρέπει να πληρώσει»

Ο πατέρας του συνοδηγού που έχασε τη ζωή του, μίλησε στο T-Live στις 14/3/24 και δήλωσε ότι θα ζητήσει δικαιοσύνη για τον γιο του, που κηδεύτηκε σήμερα στην Αλβανία. Συγκεκριμένα δήλωσε στη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου: «Εγκληματίας, εγκληματίας όχι μόνο για το δικό μου και κάποιος άλλος να ήτανε, εγκληματίας λέγεται. Κάποιος που κάνει αυτό το πράγμα και πάει να σκοτώσει, είναι εγκληματίας».

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού συμπλήρωσε, όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Ξανθόπουλου μετά το θανατηφόρο τροχαίο: «Δεν με ενδιαφέρει τι υποστηρίζει ο τραγουδιστής, υπάρχουν κάμερες εάν θέλετε να βρείτε κάτι, μην το λέτε έτσι, τι υποστηρίζει ο καθένας να πάτε να δείτε τα υλικά και το βλέπετε αυτό. Εγώ ξέρω ότι αυτός είναι εγκληματίας και έχει κάνει αυτό το πράγμα, τελείωσε. Πήγε να σκοτώσει δυο νέα παιδιά που ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει την ζωή τους κανονικά. Αφού πήγαν τα παιδιά να φύγουν, να φύγουν να του ανοίξουν τον δρόμο και πάλι αυτός έπεσε πάνω τους».

Μιλώντας στο T-Live προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά ενάντια στον Γιάννη Ξανθόπουλο: «Λογικό δεν είναι; Εγώ δεν είπα ότι θέλω να τον σκοτώσω για εκεί που έχει πάει το παιδί μου αλλά αυτό το έγκλημα που έχει κάνει πρέπει να το πληρώσει, όπως κάθε πολίτης. Κι εγώ να ήμουν αύριο και το παιδί μου να είχε κάνει αυτό απέναντι σε κάποιο άλλο παιδί να πάρει την ποινή του. Αυτό θέλω. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι αυτός είτε είναι τραγουδιστής, δεν ξέρω τι είναι. Είμαστε μετανάστες είμαστε ταλαιπωρημένοι, προσπαθούσαμε, αγωνιστήκαμε να ζήσουμε μια ζωή άνετη. Αυτό. Να ζήσουμε μια ζωή αξιοπρεπή και φιλότιμη. Θέλουμε δικαιοσύνη».