Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος...» - Δύσκολες στιγμές για την οικογένειά της

Τι συνέβη με τη μητέρα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έκανε μια συγκινητική και παράλληλα εξομολογητική ανάρτηση στο instagram το Σάββατο 16/3 με την ηθοποιό να κάνει δημόσια γνωστή την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της μητέρας της.

Μέσα από μια κοινή τους φωτογραφία η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εκμυστηρεύτηκε, πως ένα σπάσιμο στο ισχίο της μητέρας της, τις οδήγησε το ΝΙΜΤΣ, εκεί όπου εν τέλει η γυναίκα νοσηλεύτηκε και χειρουργήθηκε.

Η αντιμετώπιση και οι παροχές, που έλαβαν οι δύο γυναίκες από το κρατικό νοσοκομείο και από τους θεράποντες γιατρούς της άφησαν πλήρως ευχαριστημένες και έτσι η Παλαιολόγου μέσα και από το δημόσιο βήμα που έχει θέλησε να το κάνει και ευρέως γνωστό.

Δείτε επίσης: «Ήταν νεκρό το παιδί, μέσα μου γιατί...» - Σοκάρει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την αποβολή της

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για την περιπέτεια υγείας της μητέρας της

«Αχ βρε παιδια οσα φερνει η ωρα δε τα φερνει ο χρονος!Το προηγουμενο Σαββατο η λατρεμενη μου μανουλα εσπασε το ισχιο της και βρεθηκαμε στο νοσοκομειο ΝΙΜΙΤΣ οπου και χειρουργηθηκε. Τωρα πια ειμαστε στο σπιτι μας σε φαση αποκαταστασης που,απ οτι φαινεται,παει πολυ καλα!

Ομως ειλικρινα δεν ξερω ποσα ευχαριστω θελω να πω μεσα απ την καρδια μου για το ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο! Ευχαριστω απο καρδιας τον Διευθυντη Ορθοπεδικης Κλινικης ΝΙΜΙΤΣ Ιωαννη Ζαγκα που χειρουργησε με αριστη εκβαση τη μητερα μου (ουτως η αλλως η φημη του προπορευται!) Αλλα πραγματικα νιωθω και μεγαλη ευγνωμοσυνη για το νοσηλευτικο προσωπικο που τρεχει ακαματο με απιστευτη ευγενεια και καλοσυνη να εξυπηρετησει ολους τους ασθενεις!

Ο Μανωλης Θεοδωροπουλος,Προισταμενος Φυσικοθεραπειας,ενας γλυκας,δεν εχω λογια!! Πραγματικα πιστευω πως τα Κρατικα μας νοσοκομεια εχουν εξαιρετικους γιατρους και προσωπικο και ειλικρινα ειναι Ηρωες!!!», έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.