Άντζελα Δημητρίου: «Έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω...» - Οι πρώτες εξομολογητικές δηλώσεις για την οικειοθελή αποχώρηση από το J2US

Οι λόγοι που την οδήγησαν στη φυγή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: «Έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω...» - Οι πρώτες εξομολογητικές δηλώσεις για την οικειοθελή αποχώρηση από το J2US

Άφωνους άφησε τους πάντες η Άντζελα Δημητρίου το βράδυ του Σαββάτου 16/3 όταν ανακοίνωσε στον αέρα του Just the 2 of us, πως αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει οικειοθελώς από το μουσικό show (δείτε εδώ όσα είπε η τραγουδίστρια).

Τόσο ο Νίκος Κοκλώνης, όσο και η κριτική επιτροπή ήρθαν προ εκπλήξεως με την απόφαση της Άντζελας Δημητρίου με την ίδια εξηγεί - εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη - πως αποχωρεί καθώς μετά την απώλεια της μητέρας της επιθυμεί να ξεκουραστεί ψυχικά.

Η ίδια λίγο μετά την ανακοίνωσή της - έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, I Love ΣουΚου, που προβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής 17/3 εξηγώντας πιο αναλυτικά την κατάστασή της και τα συναισθήματά της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου για την αποχώρησή της από το J2US

«Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Πέρασα τέλεια, όπως περνάω κάθε φορά που έρχομαι στο Just, αλλά δυστυχώς το τίμημα πληρώνεται. Tη στιγμή που έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω. Δε γίνεται διαφορετικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο, αγαπάω όλο τον κόσμο. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή τους και την κατανόησή τους.

Θέλω να πω, ότι δε γινόταν, έπρεπε να σταματήσω. Σας αγαπώ πολύ, θέλω να κατανοήσετε αυτά που λέω, να με καταλάβετε. Εκτιμώ και αγαπώ πάρα πολύ τον Στέλιο, περάσαμε τέλεια παρέα αλλά δυστυχώς παιδιά δε μπορώ να μείνω άλλο. Σας ευχαριστώ πολύ, εύχομαι σε όλους καλή Σαρακοστή, να είμαστε καλά και εγώ να βρω το κουράγιο να είμαι ξανά κοντά σας, τίποτα άλλο, σας αγαπάω πολύ», είπε η Άντζελα Δημητρίου.