Έλενα Κώνστα: ''Φωτιά στα κόκκινα'' - ''Ξεσήκωσε'' όλο το πλατό του ΣΚΑΪ με το τσιφτετέλι της

Όλα τα βλέμματα πάνω της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έλενα Κώνστα: ''Φωτιά στα κόκκινα'' - ''Ξεσήκωσε'' όλο το πλατό του ΣΚΑΪ με το τσιφτετέλι της

Το βράδυ του Σαββάτου 16/3 η εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου, Σάββατο με φίλους (δείτε εδώ πως πηγαίνει σε τηλεθέαση) παρουσίασε αφιέρωμα στον Κώστα Καραφώτη με τον τραγουδιστή και εκλεκτούς συναδέλφους του να ερμηνεύουν αξέχαστα τραγούδια.

Όταν μάλιστα ''άναψαν'' τα αίματα και ξεκίνησαν τα τσιφτετέλια είδαμε να σηκώνεται μεταξύ άλλων καλεσμένων, η Έλενα Κώνστα χορεύοντας ένα ''καυτό'' τσιφτετέλι μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Το τσιφτετέλι της Έλενας Κώνστα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Η ραδιοφωνική παραγωγός τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, τόσο με τις χορευτικές ικανότητες και τα λικνίσματα, όσο και με το κατακόκκινο, εφαρμοστό φόρεμα, που επέλεξε!

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και στον πρώην της, Λάμπρο Κωνσταντάρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε παραχωρήσει τον Νοέμβριο του 2023 μία νέα συνέντευξη στη Real με τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό να μιλάει μεταξύ άλλων για τη σημερινή σχέση του με την πρώην σύντροφό του, Έλενα Κώνστα.

Η επαφή μετά τη σχέση σου με την Έλενα Κώνστα, με την οποία κάνετε μαζί ραδιόφωνο, δεν είναι δύσκολη για τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας;

Δέχομαι ότι μπορεί να είναι. Εν προκειμένω, δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι δίπλα μας, αλλά μπορώ να καταλάβω πως σε κάποιους μπορεί να φαίνεται περίεργο. Ήταν μια σχέση που έληξε και μας άφησε μόνο αγάπη μεταξύ μας. Έχει τοποθετηθεί σε ένα ωραίο ντουλαπάκι στην ψυχή μας και μας έχει αφήσει ωραία συναισθήματα.

Έχουμε καλή χημεία στη δουλειά, επειδή έχουμε ξανασυνεργαστεί. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να μη δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον, γιατί οι άνθρωποι που θα έρθουν δίπλα μας θα πρέπει να κατανοήσουν αυτή τη συνθήκη.

Κωνσταντάρας - Κώνστα