Κώστας Τσουρός: «Άρα, δεν υπάρχει πρόβλημα με την παραγωγή;» - Όλη η αλήθεια πίσω από την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το J2US

«Εμένα με ξένισε αυτό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Το σχόλιο του, σχετικά με την απόφαση της Άντζελας Δημητρίου να αποχωρήσει από το Just the 2 of us, έκανε ο Κώστας Τσουρός το πρωί της Κυριακής 17/3, μέσα από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες Τίποτα. Ο παρουσιαστής εξέφρασε την αμφιβολία του σχετικά με τον λόγο που έκανε την τραγουδίστρια να πάρει αυτή την απόφαση.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ του Σαββάτου 16/3, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της στο πλατό, με το τηλεοπτικό της ζευγάρι, Στέλιο Δρουμαλιά, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό καθώς αυτό το διάστημα η καρδιά της και η σκέψη της είναι αφιερωμένη στην μητέρα της η οποία έφυγε πρόσφατα από την ζωή (δείτε εδώ τι είπε).

Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού για την Άντζελα Δημητρίου

«Εμένα με ξένισε αυτό. Όταν την είδα ξαφνικά στη σκηνή να λέει ότι εγώ φεύγω γιατί η καρδιά μου είναι στη μαμά μου, και φυσικά θα είναι δε γίνεται διαφορετικά, αλλά πέρασαν και δύο εβδομάδες. Ίσως, δεν αντέχει άλλο; Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο μόνος λόγος που έφυγε χθες. Αυτό μου έδωσε την εντύπωση να καταλάβω. Έδειξε και επαγγελματισμό όταν την επόμενη μέρα της κηδείας της μητέρας της πήγε στο J2US...

Άρα, δεν υπάρχει πρόβλημα με την παραγωγή; Το λέω γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι δεν ήταν μόνο αυτό που είπε ότι η καρδιά της είναι στη μητέρα της» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και ενδεχομένως να ήταν και αυτό ένας λόγος που την ώθησε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το μουσικό show.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου για την αποχώρησή της από το J2US

«Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Πέρασα τέλεια, όπως περνάω κάθε φορά που έρχομαι στο Just, αλλά δυστυχώς το τίμημα πληρώνεται. Tη στιγμή που έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω. Δε γίνεται διαφορετικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο, αγαπάω όλο τον κόσμο. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή τους και την κατανόησή τους.

Θέλω να πω, ότι δε γινόταν, έπρεπε να σταματήσω. Σας αγαπώ πολύ, θέλω να κατανοήσετε αυτά που λέω, να με καταλάβετε. Εκτιμώ και αγαπώ πάρα πολύ τον Στέλιο, περάσαμε τέλεια παρέα αλλά δυστυχώς παιδιά δε μπορώ να μείνω άλλο. Σας ευχαριστώ πολύ, εύχομαι σε όλους καλή Σαρακοστή, να είμαστε καλά και εγώ να βρω το κουράγιο να είμαι ξανά κοντά σας, τίποτα άλλο, σας αγαπάω πολύ», είπε η Άντζελα Δημητρίου.