Survivor 2024: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (17/3)

Άνδρας ή Γυναίκα;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (17/3)

Έντονο ήταν το αποψινό (17/3), συμβούλιο του νησιού, στο Survivor. Τόσο η αλλαγή των ομάδων όσο και η ήττα των κόκκινων από τους μπλε, μετά από αρκετό καιρό, έφερε στο προσκήνιο εντάσεις και διαφωνίες ανάμεσα στους παίκτες.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας λοιπόν, κλήθηκαν να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Μετά από μία σύντομη ψηφοφoρία επιλέχθηκε ο Νίκος Ρικουνάκης ως ο πιο αδύναμος παίκτης και θα είναι εκείνος που διεκδικήσει την θέση του στο παιχνίδι.

Τα σχόλια των παικτών για Ταλαδιανό και Μπολέτση

Νωρίτερα, κατά την διάρκεια της συζήτησης έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους παίκτες και των δύο ομάδων, ότι οι σχέσεις του Σταμάτη Ταλαδιανού και του Φάνη Μπολέτση, βελτιώθηκαν μετά την αλλαγή των ομάδων και την επιστροφή του Φάνη στην μπλε ομάδα. Να υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σταμάτης είχε ένα άγριο ξέσπασμα κατά του συμπαίκτη του. Αυτή η αλλαγή σχολιάστηκε έντονα από τους παίκτες.

Ο Φάνης Μπολέτσης θέλησε να κάνει μια νέα αρχή με τον Σταμάτη, όπως ο ίδιος είπε, με τους υπόλοιπους Survivors, να ξεσπάνε σε γέλια. «Εγώ βλέπω ότι υπήρχε μια μάσκα πολύ σκούρα...» είπε ο Αλέξης Παππάς.

Ο Σταμάτης απάντησε: «Δεν ξέρω σε τι να απαντήσω... η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια κόντρα, ήρθε ο Φάνης, εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα... μου είπε ότι ήθελε να κάνουμε μια νέα αρχή...»

Από την πλευρά της η Κατερίνα Δαλάκα σχολίασε: «Εγώ είμαι ένα άτομο, που εκεί που φτύνω δεν γλείφω...»