Στέλλα Γεωργιάδου: «Έγραφαν: ''Δείτε τη πως παραμορφώθηκα από τις πλαστικές και δεν είχα κάνει τίποτα!»

Αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στέλλα Γεωργιάδου: «Έγραφαν: ''Δείτε τη  πως παραμορφώθηκα από τις πλαστικές και δεν είχα κάνει τίποτα!»

Η Στέλλα Γεωργιάδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day με την τραγουδίστρια να μιλάει για τα επαγγελματικά της σχέδια και την εμπειρία της από το reality ''I am celebrity get me out of here''. Η συνέντευξή της προβλήθηκε την Καθαρά Δευτέρα 18/3.

Τα σχόλια, που έλαβε η γνωστή τραγουδίστρια κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο ήταν πολλά με αρκετούς να σχολιάζουν την εμφάνισή της και το γεγονός, ότι διέφερε η εικόνα της συγκριτικά με τα social media.

Σε κάθε περίπτωση, η ίδια δε δίνει σημασία στην αρνητική κριτική και μάλιστα παραδέχεται ότι κάνει χρήση των γνωστών φίλτρων του instagram, καθώς και ότι έχει κάνει μπότοξ.

Δείτε επίσης: Στέλλα Γεωργιάδου: «Ο Γιώργος Λιάγκας αυτή τη δουλειά κάνει, να είναι καυστικός για να συζητιέται» - Η απάντηση για "αυτούς που ξεφτιλίζονται για 5 αρπαχτές"

Οι δηλώσεις της Στέλλας Γεωργιάδου για τα σχόλια για την εμφάνισή της

«Συνεργάζομαι πολύ στενά με τον Φραγκίσκο Βιδάλη. Εγώ πηγαίνω και με αυτά που μου φέρνει η ζωή. Ένιωσα κάποια στιγμή, ότι έπρεπε να φύγω από την Αθήνα να πάω στην Κύπρο να κάνω κάτι άλλο. Κάναμε με την οικογένειά μου αυτήν την όμορφη φάρμα και τώρα πάλι η ζωή μου φέρνει δημιουργία.

Ήμασταν στο καμαρίνι μας περισσότερο, παρά στο σπίτι μας. Εμένα ήταν πάντα όμορφα φτιαγμένο. Κάποια στιγμή τραγουδούσα, μου πέταξαν λουλούδια και χτύπησα με το μικρόφωνο τα δόντια μου και μου έσπασε ένα μικρό κομμάτι από τα μπροστινά δόντια. Πήγαινα στο μαγαζί και ξεχνούσα να πληρωθώ, με κυνηγούσαν και μου έλεγαν δεν πληρώθηκες.

Γιατί να με ενοχλήσουν τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου στο Celebrity; Σε ένα γύρισμα χωρίς φωτισμό, χωρίς make up, χωρίς φιλτράκια, γιατί κακά τα ψέματα στην εποχή μας κάνουν θαύματα τα φίλτρα. Εκεί δεν υπήρχαν φίλτρα.

Φυσικά και έχω κάνει μπότοξ. Τώρα πλέον από τη στιγμή, που μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα γιατί να μην το κάνουμε; Υπήρχαν πριν από δέκα χρόνια δημοσιεύματα: ''Δείτε τη Στέλλα Γεωργιάδου πως παραμορφώθηκα από τις πλαστικές και δεν είχα κάνει τίποτα», είπε μεταξύ άλλων η Στέλλα Γεωργιάδου.