Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η νικήτρια του GNTM 4

Θα την αναγνωρίζατε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η νικήτρια του GNTM 4

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι ένα από τα κορίτσια, που έλαβαν συμμετοχή στο GNTM 4 το 2021 με το νεαρό κορίτσι να διεκδικεί μέσα από την ομορφιά και την ατέρμονη θέλησή της τον τίτλο της νικήτριας (δείτε εδώ τα σχόλια που λάμβανε στο instagram).

Η νεαρή κοπέλα μάλιστα κατάφερε και έφτασε στον τελικό, αφού απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Μέσα μάλιστα από την πορεία της στο GNTM και αποκόμισε πολύ σημαντικά εφόδια για τη σημερινή της καριέρα.

Πως είναι σήμερα η Κυβέλη Χατζηευστρατίου που γνωρίσαμε στο GNTM

Μέσα από φωτογραφίες της Κυβέλης Χατζηευστρατίου στο instagram βλέπουμε, πως χαράζει τον δικό της δρόμο στο χώρο του μόντελινγκ με συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Όσο για το look και την εξωτερική της εμφάνιση θα λέγαμε, πως δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα, διατηρώντας το κοντό μήκος στα μαλλιά της.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου - Που είναι σήμερα

Κυβέλη Χατζηευστρατίου - Πως είναι σήμερα

Κυβέλη Χατζηευστρατίου - GNTM

Όσα δεν ξέρουμε για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Η Κυβέλη είναι 21 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ως άνθρωπος είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα. Στα 16 της, η Κυβέλη πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το modelling.

Τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της. Στον διαγωνισμό μόδας πήγε με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.

Motto: “Now or never

GNTM 4 Κυβέλη Χατζηευστρατίου