Ελένη Τσολάκη: «Τι ζώδιο είσαι; Έχουμε δεχθεί εκατοντάδες μηνύματα στο τηλεφωνικό κέντρο» - Χαμός με τον κούκλο λυράρη στο Πρωινό Σουσού

Ξετρελάθηκε το κοινό με τη γοητεία του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: «Τι ζώδιο είσαι; Έχουμε δεχθεί εκατοντάδες μηνύματα στο τηλεφωνικό κέντρο» - Χαμός με τον κούκλο λυράρη στο Πρωινό Σουσού

Το Πρωινό Σουσού ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας 18/3 έκανε μια ιδιαίτερη εκπομπή έχοντας καλέσει μουσικούς και τραγουδιστές δημιουργώντας ένα τηλεοπτικό γλέντι με διάφορα ακούσματα από περιοχές της Ελλάδας.

Ανάμεσα λοιπόν στους τραγουδιστές, που κράτησαν παρέα στο τηλεοπτικό κοινό ήταν και ο πολύ γοητευτικός λυράρης - τραγουδιστής, Γιώργος Βογιατζάκης με καταγωγή από την Κρήτη.

Φαίνεται μάλιστα, πως ο καλλιτέχνης κέρδισε το κοινό όχι μόνο μέσα από τις ερμηνείες του, αλλά και μέσα από την εμφάνισή του, αφού η Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε το ζώδιό του μιας και είχε ''σπάσει'' το τηλεφωνικό κέντρο με κλήσεις.

Δείτε εδώ: Τι συνέβη στο πλατό του Super Κατερίνα στην εορταστική εκπομπή 18/3

Ο λυράρης στο Πρωινό Σουσού που ''έκαψε'' καρδιές

«Ευχαριστούμε πολύ! Τώρα γυρνάτε Κρήτη; Που θα σε πετύχουμε σε όλη την Ελλάδα; Είστε υπέροχοι. Από πάνω με ρωτάνε να σου πω τι ζώδιο είσαι, γιατί έχουμε δεχθεί εκατοντάδες μηνύματα στο τηλεφωνικό κέντρο», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Ο γοητευτικός λυράρης της απάντησε: «Ταύρος» με την Τσολάκη να συνεχίζει λέγοντας: «Ταύρος κορίτσια! Χαίρεται το κοντρόλ».

Η συνεργασία που ξεχωρίζει ο Γιώργος Βογιατζάκης

Ο Γιώργος Βογιατζάκης είχε παραχωρήσει μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Μikrofwno.gr τον Μάιο του 2023 μιλώντας μεταξύ άλλων για τη συνεργασία, που έχει ξεχωρίσει.

Ποια συνεργασία από όσες έχεις κάνει έως τώρα θα ξεχώριζες;

Όλες οι συνεργασίες που έχω κάνει είναι μοναδικές. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να είναι δίπλα μου και να συνεργαστεί μαζί μου είναι τιμή μου και είμαι ευγνώμων για όσες συνεργασίες έχω καταφέρει να κάνω έως τώρα. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποια θα ήταν αυτή με τον Ψαραντώνη. Ο ίδιος αποτελεί ένα πυλώνα της Κρητικής παράδοσης και μουσικής και σίγουρα είναι ο καλύτερος δάσκαλος. Φυσικά δεν ξεχνώ και την συνεργασία μου με τον φίλο μου τον Μιχάλη τον Τζουγανάκη.