Αλέξης Γεωργούλης: Παρέα με πολυσυζητημένη παρουσιάστρια - Πέρασε μαζί της το πρωινό της Καθαράς Δευτέρας 18/3

Οι φωτογραφίες τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αλέξης Γεωργούλης μετά το διάστημα απουσίας από τα μέσα και αποχής από τις δημόσιες εμφανίσεις, έχει αποφασίσει τους τελευταίους μήνες να επανακτήσει την κοινωνικότητά του, χωρίς ωστόσο να θέλει να προκαλεί με την παρουσία του.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού ήταν πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ωστόσο ο λόγος που ο Αλέξης Γεωργούλης εθεάθη σε δημόσιο χώρο, δεν ήταν καθόλου ευχάριστος για τον ίδιο (δείτε εδώ).

Την Καθαρά Δευτέρα 18/3 ο ηθοποιός αποφάσισε να την περάσει με αγαπημένα του πρόσωπα. Έτσι λοιπόν μέσα από την ανάρτηση, που έκανε η Δανάη Μπάρκα στο instagram - προδόθηκε - πως πέρασαν μαζί το πρωί της 18/3 σε ηλιόλουστο μπαλκόνι!

Η παρουσιάστρια με την οποία πέρασε την Καθαρά Δευτέρα ο Αλέξης Γεωργούλης

«Καλή Σαρακοστή
Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου.

@alexis_georgoulis_», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Οι δηλώσεις της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου για τον ηθοποιό

«Αρχικά εννοείται θεωρώ περιττό να πω ότι είμαστε με τα θύματα, όμως επειδή ο Αλέξης Γεωργούλης είναι άνθρωπος, που αγαπώ πολύ και ποτέ στις εκφάνσεις της ζωής μας δεν μου άφησε καμία ρωγμή μιας επιθετικότητας ή άλλου τύπου βίας. Πήρα ένα ταξί και μου είπε: ''Μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;''. Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο αλλά δεν μου είναι καθόλου εύκολο», είχε πει η Βίκυ Σταυροπούλου την Τετάρτη 14/6 στην εκπομπή Πάμε Δανάη.