Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η νέα τρυφερή ανάρτησή της αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Την καθημερινότητά της αλλά και την εμπειρία της ως νέα μητέρα, μοιράζεται η Αντιγόνη Κουλουκάκου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον με τον καθηγητή Ψυχολογίας στην Πολεμική Αεροπορία, Νίκο Ράικο (δείτε εδώ το πρώτο βίντεο μετά την γέννηση του γιου της).

Η τρυφερή ανάρτηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου με τον νεογέννητο γιο της

Η ηθοποιός ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, μια φωτογραφία, αγκαλιά με το νεογέννητο μωράκι της. Από το χαμόγελό της, φαίνεται ότι η περίοδος αυτή που διανύει είναι η καλύτερη της ζωής και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η απάντησή της στις ευχές

Πριν από λίγες ημέρες η Αντιγόνη Κουλουκάκου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, βίντεο, όπου απάντησε και ευχαρίστησε τους ακολούθους της για όλα εκείνα τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δέχτηκε ενώ μίλησε ξανά την εμπειρία και τα συναισθήματά της.

«Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα μηνύματα που μου έχετε στείλει… Αυτό που θα ήθελα να σας πω είναι ότι αυτό το ταξίδι προς την μητρότητα είναι διαφορετικό, ξεχωριστό και μοναδικό για κάθε μία από εμάς, όπως είμαστε και εμείς ξεχωριστές και μοναδικές. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος που διαρκεί. Σίγουρα αν καθόμασταν σε ένα δωμάτιο και λέγαμε τις ιστορίες μας, τουλάχιστον εγώ οι γυναίκες που γνώρισα, ώσπου να γίνω και εγώ μανούλα, όλες είχαμε μια διαφορετική ιστορία να διηγηθούμε στην άλλη.

Ο κοινός μας παρονομαστής ήταν ότι στο τέλος όλες τα καταφέραμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ήταν για όλες το ίδιο εύκολα, ή το ίδιο δύσκολα...Είναι ένα διαφορετικό ταξίδι για την κάθε μία από εμάς. Δεν μπορώ να συμβουλεύσω, δεν είμαι της συμβουλής, είναι πολύ προσωπικά αυτά τα πράγματα. Το κοινό μας είναι ότι το θέλαμε πάρα πολύ. Πρέπει να το θέλεις και να το πιστεύεις πάρα πολύ, δεν έχει σημασία πόσο χρόνο θα πάρει» ανέφερε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.