Έλενα Τσαγκρινού: Το τάμα που έκανε για το μωρό που περιμένει - «Από παιδάκι με πήγαινε η μητέρα μου...»

Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη, τον γάμο με τον Dj Stephan και η βάφτιση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού: Το τάμα που έκανε για το μωρό που περιμένει - «Από παιδάκι με πήγαινε η μητέρα μου...»

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan βρέθηκαν ως καλεσμένοι το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και συζήτησαν με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της πρώτης και την αποβολή που προηγήθηκε.

Ο δεύτερος, μάλιστα, προχώρησε σε λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου που έκανε στην τραγουδίστρια (δείτε εδώ το βίντεο και το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε), ενώ οι δυο τους μίλησαν για το τάμα που έκαναν για το μωρό τους.

Οι δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού και του Dj Stephan

«Από παιδάκι με πήγαινε η μητέρα μου στον Άγιο Εφραίμ και πήγα και την Έλενα τώρα για την εγκυμοσύνη», ανέφερε αρχικά ο Dj Stephan και εκείνη συμπλήρωσε: «Ήταν σημαντικό να προχωρήσει για εμάς και εκεί βρήκαμε βοήθεια».

«Νιώθω ότι δεν περνούν οι μέρες. Είναι η πρώτη μου εμπειρία και μου φαίνεται τεράστιο. Το ότι θα δημιουργήσω ένα παιδάκι και αυτό θα βγει από μέσα μου, δεν μπορώ να το φανταστώ αυτή τη στιγμή. Είχα δύσκολο πρώτο τρίμηνο. Με ενόχλησε λίγο ψυχολογικά, λόγω ορμονικών μάλλον, είχα λίγο τα νεύρα μου, ζαλάδες... Επειδή έχω δει και μια δική σου αντίστοιχη συνέντευξη που έχεις περάσει πολύ δύσκολα, νόμιζα κι εγώ ότι δεν θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη, νόμιζα ότι έχω κάποιο πρόβλημα. Το συζητήσαμε και με τον Κώστα (σ.σ. Dj Stephan) και είναι μια άσχημη κατάσταση που σου δημιουργείται αυτομάτως», είπε έπειτα η Έλενα Τσαγκρινού.

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισήμανε: «Εγώ έλεγα "Τι έκανα λάθος; Μήπως σήκωσα βάρος; Έφαγα κάτι που δεν έπρεπε; Μήπως δεν ξεκουραζόμουν αρκετά;". Ψάχνεις να βρεις τι έκανες λάθος ως άνθρωπος, δεν αντιλαμβάνεσαι εκείνη τη στιγμή ότι η φύση μπορεί απλά να έχει επιλέξει αυτό το παιδάκι να μην έρθει στον κόσμο γιατί το προστατεύει και προστατεύει και το ζευγάρι».

«Είναι πολύ σοβαρό. Πριν γίνει η γυναίκα της ζωής μου ήταν πολύ σοβαρό. Είχα τρελαθεί. Είχα τρελάνει όλους μου τους φίλους, τους έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο και τους ρώταγα τι να κάνω. Το είχα "κλειδώσει" στο κεφάλι μου», δήλωσε στη συνέχεια εκείνος για την σχέση τους, με την καλή του να συμπληρώνει:

«Δεν είναι τυχαίο που είναι ο άνδρας που επέλεξα να κάνω μαζί του παιδί. Μου έκανε από την αρχή το κλικ, δεν μου είχε ξαναέρθει καμία τέτοια σκέψη με κανέναν», ενώ αποκάλυψε πως σκοπεύουν να κάνουν γάμο και βάφτιση μαζί.

«Εγώ ήθελα να της κάνω πρόταση γάμου ούτως ή άλλως, απλά μετά την αποβολή, που δεν το γνώριζε ο κόσμος, το έκανα πιο άμεσα. Δηλαδή ήταν η δεύτερη - τρίτη μέρα μετά το νοσοκομείο και ήθελα να την κάνω να χαρεί, να είναι χαρούμενη και της είχαμε κάνει έκπληξη. Αλλά το εννοούσα δεν το έκανα απλά για να χαρεί», σημείωσε ο Dj Stephan.

Δείτε επίσης: Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ - Τα κιλά που έχει πάρει η εγκυμονούσα στον 4ο μήνα της κύησης