Ελένη Μενεγάκη: «Δεν τα έχεις μετρήσει καλά! Έβαλες και λίγο παραπάνω» - Άφωνη με την πραγματική ηλικία της Κατερίνας Λέχου

«Ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος από μένα, μου λένε "δεν το περιμέναμε αυτό από εσάς"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Δεν τα έχεις μετρήσει καλά! Έβαλες και λίγο παραπάνω» - Άφωνη με την πραγματική ηλικία της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, το μεσημέρι της Τρίτης 19 Μαρτίου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Ελένη, ώστε να συζητήσει μαζί με την Ελένη Μενεγάκη για την καριέρα της στην υποκριτική και τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, η οποία έχει κάνει τρομερή επιτυχία από την πρώτη στιγμή προβολής της, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ το πτώμα και τα ουρλιαχτά στο αποψινό επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση).

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ωστόσο, μία ερώτηση της παρουσιάστριας σχετικά με τα χρόνια ενασχόλησης της ηθοποιού με το θέατρο, τον κινηματογράφο και τις σειρές, έφερε ως απάντηση την πραγματική ηλικία της Κατερίνας Λέχου, με την πρώτη να μένει άναυδη.

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στην ηλικία της Κατερίνας Λέχου

«Πόσα χρόνια είσαι σε αυτόν τον χώρο;», ρώτησε συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη, με την Κατερίνα Λέχου να της απαντά μονολεκτικά: «36». «36; Δεν τα έχεις μετρήσει καλά. Έβαλες και λίγο παραπάνω, αλλά δεν πειράζει», δήλωσε τότε η παρουσιάστρια, χωρίς να το πιστεύει.

«Είμαι 57 και δουλεύω από ηλικία 21 ετών. Δεν είμαι καλή στα μαθηματικά. Είμαι 36 χρόνια ενεργά σε αυτόν τον χώρο», της εξήγησε τότε η ηθοποιός, με εκείνη να την ρωτάει εάν αισθάνεται άβολα όταν πρέπει να μιλήσει για την ηλικία της και το πέρασμα του χρόνου.

«Τι να κλέψω από χρόνια; Δύο; Τρία χρόνια; Και να κρύψω χρόνια τι; Και να πω ότι είμαι 52 χρονών και όχι 57, και; Τι έγινε μετά; Σημασία έχει αυτό που φαίνομαι και η ενέργεια που έχω. Εγώ κουβαλάω αυτό το νούμερο σαν παράσημο, σαν εμπειρία», σημείωσε η τηλεοπτική Δαμιανή.

«Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτόν τον ρόλο. Περιμένω κι εγώ, δεν κάνω κάθε χρόνο τηλεόραση, γιατί θέλω να διαλέγω. Είχα την τύχη να με διαλέξουν και να με πείσει ο Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος επέμεινε πολύ. Ήταν πολλά τα επεισόδια και του είπα ότι δεν έχω δουλέψει ξανά σε τέτοιο φορμάτ, δεν ήξερα αν θα ανταπεξέλθω. Ξεκουραζόμουν σε μια παραλία στη Σίφνο και είχα τον Λευτέρη Χαρίτο να μου μιλάει στο τηλέφωνο και του είπα "εντάξει θα το κάνω"», είπε έπειτα για τον ρόλο της στη σειρά.

Και όσον αφορά στα σχόλια που μπορεί να γράφονται για εκείνη και τον χαρακτήρα που υποδύεται, δήλωσε: «Δεν ασχολούμαι με τα σχόλια στο διαδίκτυο, δεν έχω χρόνο. Με ενδιαφέρει η ζωντανή επαφή με τον κόσμο, μου μιλάνε στο σούπερ μάρκετ, στο κομμωτήριο. Ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος από μένα, μου λένε "δεν το περιμέναμε αυτό από εσάς". Και λέω ότι αυτό είναι η επιτυχία, ότι είναι έξαλλοι μαζί μου».

Δείτε επίσης: «Μην νομίζεις πως μόνο οι κακοί θα τιμωρηθούν, υπάρχουν...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Λέχου για το μεγάλο φινάλε